RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skal score mer enn Sæternes

Sist oppdatert:
En offensiv Migen Memelli advarer sine spisskollegaer i Brann.

Albaneren er definitivt en publikumsfavoritt på Brann Stadion. Ferdighetene er det heller ikke mye å utsette på, noe trener Mons Ivar Mjelde gjentatte ganger har påpekt. Likevel har det ikke blitt mange spilleminutter for Memelli som var skuffet etter igjen å ha blitt vraket mot Rosenborg i Royal League torsdag. Nå gir han følgende advarsel:

Lover mål
- Jeg skal vise hva jeg er god for, da må noen av dem som spiller fast bare vike. Hadde jeg fått like mye spilletid som Bengt (Sæternes) eller Robbie (Winters) skulle jeg hvert fall scoret ti mål i serien. Neste år lover jeg Brann-fansen at jeg skal score mer enn Bengt og Robbie, sier Memelli til iBergen.no.

Denne sesongen scoret Sæternes bare ni mål i Tippeligaen på 25 kamper – på 2099 minutter. Winters, som ønsker seg vekk fra klubben, nettet syv mål på 25 kamper – på 1918 minutter. Memelli står oppført med ett mål på 19 kamper, men bare én av disse fra start. Han har bare fått 257 minutter i Tippeligaen.

- For meg er det skrekken å bli sittende på benken. Jeg får ikke vist hva jeg kan og utviklingen stopper opp. Det er svært viktig for min karriere at jeg spiller fotball, men jeg er bestemt på at neste år skal bli mitt år. Jeg er klar over at det er Mons som bestemmer hvem som skal spille og det respekterer jeg. I en slik situasjon er det viktig å være profesjonell, sier Memelli.

Overgang
Han har ingen umiddelbare planer om å forlate klubben, men innrømmer at tanken har streifet ham. Nå holder han imidlertid fokus på å prestere når har får sjansen.

- Foreløpig har jeg avtale med Brann og det er det jeg forholder meg til. En overgang har jeg ikke tenkt mye på, men jeg har kort vært innom tanken. Jeg er blitt lovet at jeg skal få mer spilletid i Royal League så jeg regner med at jeg får anledning til å vise meg frem, sier Memelli.

Til tross for at frustrasjonen brer på seg etter mange minutter på benken er Memelli mann nok til å rose sine konkurrenter.

- Vi har mange gode angrepsspillere i Brann. Både Bengt og Robbie har gode kvaliteter, i tillegg har Thorstein (Helstad) vist at han er en god fotballspiller. Det er knallhard konkurranse og jeg har stor respekt for de andre angrepsspillerne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere