*Nettavisen* Sport.

- Skal ta Kvisvik - hardt

- Det første du gjør når du kommer ut på banen er å ta Kvisvik og å ta ham hardt. Espen Steffensen talte i klartekst til Brann-debutant Bjørn Dahl.

10.04.06 10:24

Gårsdagens Brann-trening ble en litt daff og pleiende affære der de fleste, ifølge kaptein Martin Andresen, var mest interessert i å passe på kroppen sin.

Men for en av spillerne ble oppgaven gjort klar og fokuset skjerpet.

- Du skal ta Raymond Kvisvik og du skal ta han hardt fra første sekund, sa assistenttrener Espen Steffensen til Bjørn Dahl så det ljomet over treningsfeltet.

Osingen debuterer i seriesammenheng for Brann i dag og det er ingen liten oppgave som legges på den tidligere vikingens skuldre.

- Kvisvik rettvendt er farlig, sier Mons Ivar Mjelde. Så lenge vi klarer å holde ham med ryggen mot målet kan det gå an. Det betyr at vi må være tett oppi han hele tiden.

Godt tak på ham

- Jeg har spilt mot Raymond før og føler jeg har et godt tak på ham. Jeg kommer til å følge ham tett og jeg kommer til å ta han hardt og passe på at han ikke får rom.

- Hvor hardt kommer du til å gå til verks?

- Jeg er ikke ekkel. Jeg er ingen ekkel spiller, sier Bjørn Dahl.

Det er ingen tvil om at Brann har et spesielt fokus på Raymond Kvisviks kreative evner i morgen og de har tro på at det å nøytralisere ham gjør jobben enklere.

- Det er jo ikke bare Kvisvik. Hvis vi andre er flinke til å hindre folk å slå baller til Raymond så hjelper jo det Bjørn. Men det er klart at Raymond er en viktig del av Fredrikstads kreative register, sier Brann-kaptein Martin Andresen.

Annonsebilag