- Skal vi være et «pisselag» eller topplag?

Foto: Sara Johannessen/Scanpix

Daniel Nannskog mener Stabæk snart bør bestemme seg for om klubben vil være et topplag eller ikke.

07.05.06 23:17

BRANN STADION (TV 2 Nettavisen): BRANN - STABÆK 2-2: Etter at Stabæk rotet vekk ledelsen og måtte reise hjem fra Brann med kun ett poeng i bagasjen møtte en forbannet Stabæk-toppscorer Daniel Nannskog pressen.

Svensken mener Nadderud-klubben snart må bestemme seg for hvor de hører hjemme i norsk fotball.

- Det er lenge siden jeg har vært så skuffet etter en kamp. Byttene og slurvete feil gjør at vi mister seieren i denne kampen. Det føles fryktelig bittert akkurat nå. Vi styrer jo kampen i i 60-70 minutter og er nærmere 3-0-ledelse enn Brann er redusering før de scorer, oppsummerer han.

Etterlyser forsterkninger
Nå etterlyser spissen at Stabæk må åpne lommeboken for å styrke stallen i sommer.

- Hele klubben, styret, treneren og hele apperatet må sette seg ned og finne svaret på følgende spørsmål: - Skal Stabæk være et «pisselag» eller et topplag?

- Mot Brann gjør spillerne så enkle feil at de også må finne svaret på dette spørsmålet. Det er bare å se på den siste scoringen, så får vi nok noe å tenke på, fortsetter han.

Stabæk-trener Jan Jönsson forstår at toppscoreren er frustrert.

- Han har et poeng når han sier vi ikke har den største bredden i stallen. Og vi jobber kontinuerlig med å kartlegge eventuelle forsterkninger. Men nå er jo overgangsvinduet stengt og det er ikke så mye vi kan få gjort med Nannskogs problemstilling for øyeblikket, sier treneren til TV 2 Nettavisen.

- I frustrasjon
- Utspillene han kommer med etter kampen i dag er vel heller noe han har sagt i skuffelse over resultatet, tror Jönsson.

Nannskog står imidlertid fremdeles på sitt når han sier Stabæk må styrke stallen.

- Dere vet alle hva jeg mener om dette. Men jeg orker ikke å gjenta meg selv hele tiden. Det er opp til styret og ledelsen og gjøre det de mener er det rette, sukker Nannskog.

Jönsson poengterer likevel at Stabæk har tatt poeng mot to av gullkandidatene i årets Tippeliga.

- Vi spilte uavgjort mot Rosenborg nå sist i en kamp vi burde vunnet på Nadderud. Og poeng mot Brann i Bergen er vel heller ikke så verst? Husk at vi i denne kampen også var klart best. Derfor er jeg veldig skuffet over at det ikke ble tre poeng også mot Brann, minner han om.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.