- Skiflyging er kremen

Foto: Tor Richardsen / SCANPIX

PLANICA (TV 2 Nettavisen): Tommy Ingebrigtsen legger ikke skjul på at han elsker å hoppe skiflyging. Så har han da også nærmere tjue hopp over 200 meter på samvittigheten.

20.02.04 07:00

- Dette er kremen av skihopping, fastslår Tommy overfor TV 2 Nettavisen.

Den tidligere verdensrekordholderen mener likevel det er enda større for publikum og TV-seerne å hoppe så langt.

Bruse litt ekstra
- Det er klart det er stort når du ligger i lufta og flyr så lenge. Det bruser litt ekstra. Og når du hører reaksjonen og jubelen fra publikum, er det veldig herlig.

- Men samtidig har du forberedt deg i flere dager på at du kan komme til å hoppe så langt, og det er ikke SÅ stort som en kanskje kunne tro. Men det er jo selvsagt veldig gøy. Og jeg gleder meg ekstra til å morgen. Og det skal bli spennende å se hvem som klarer å holde hodet kaldt i rennet, sier Ingebrigtsen.

Han har definitivt bestemt seg for å droppe å hoppe med den nye hoppdressen.

- Jeg kommer ikke til å bruke den. Jeg har hoppet så bra med den gamle, og den holder en stund til.

-Moroa begynner nå
Selv om Tommy ikke har sjanser til å nå opp i World Cup sammenlagt, så blir ikke rennene etter Planica en nedtur.

- Nei, det er fra i dag av vi har igjen de kuleste rennene. Først er det VM, så er det USA og Park City, deretter Lahti, Lillehammer og Holmenkollen. Det blir skikkelig gøy, understreker Ingebrigtsen overfor TV 2 Nettavisen.

Med sine 17 hopp over 200 meter er absolutt Tommy en av outsiderne til VM-tittelen. Han er en glimrende flyger, men kunne nok hatt enda mer fordel av god oppdrift. Det får han trolig ikke denne helgen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.