RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skjønner ikke Thierry Henry

Foto: EPA PHOTO EPA/ADRIAN DENNIS
Sist oppdatert:
Chelseas Claude Makelele ble spurt ut om både Thierry Henry og Ivan Helguera nylig. Makelele forsvarte Helguera og kom med råd til Henry.

Claude Makelele forstår ikke hvorfor Thierry Henry ikke vil gå til Real Madrid. 31-åringen er overbevist om at Henry ville elske livet i Real Madrid.

Vil tilbake til Madrid
- Jeg skjønner ikke hvorfor Henry ikke vil dit. Real Madrid er Real Madrid, og jeg er sikker på at jeg vil returnere til Madrid en dag, og bli boende der, sier Makelele ifølge Sky Sports.

- Enhver som kommer til Real Madrid, vil trives der.

Makelele forlot Real Madrid under bitre omstendigheter etter en lønnsdisputt i fjor sommer. Tidligere lagkamerat Ivan Helguera ble nylig bøtelagt fordi han uttalte at Real savnet en spiller som Makelele.

Betaler boten
De to er gode venner, og Makelele insisterer på å betale boten Helguera fikk.

- Jeg skjønner ikke hvorfor de bøtela Helguera. Han er en venn av meg, og det er derfor han sa disse tingene. Men jeg har fortalt ham at han ikke trenger å forsvare meg, og at jeg vil betale boten hans.

Samtidig benyttet den hardtarbeidende franskmannen sjansen til å understreke at han trives utmerket i Chelsea og London.

Hva mener du: Bør en spiller som Henry satse på å spille sammen med Ronaldo og Zidane i Real Madrid eller være lojal mot Arsenal? Si din mening i kommentarfeltet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere