- Skjønner at de er skuffet

COLOR LINE STADION (TV 2 Nettavisen): Kyniske Tromsø «stjal» tre poeng fra Aalesund. - Jeg forstår at de er skuffet, trøster Otto Ulseth.

09.05.05 00:02

AALESUND - TROMSØ 0-1: Tromsø spilte kynisk og rutinert i bunnoppgjøret mot Aalesund. Etter en 1.omgang som viste to jevne lag, overtok Aalesund det meste av spillet etter sidebytte.

- Presset oss
Et kontringsmål av Lars Iver Strand var nok til å sikre tre verdifulle poeng.

- Dette må være den beste kampen Aalesund har spilt i år. De presset oss skikkelig etter målet, og jeg forstår at de er skuffet, sier Otto Ulseth til TV 2 Nettavisen.

Tromsø-treneren var selvsagt svært glad for tre kjærkomne poeng, men hadde også noen trøstende ord til kollega Ivar Morten Normark.

- Aalesund må være tålmodige og ikke gi opp.

Fantastisk underlag
Otto Ulseth var som de fleste andre som har besøkt nye Color Line Stadion mektig imponert over det kunstige underlaget, men advarer Aalesund mot at å tro at de vil nyte fordel av å være eneste klubb med kunstgress.

- Underlaget her var fantastisk, men det er nok ikke noen fordel for hjemmelaget.

- Vi fokuserte på spillermøtet på at her kan vi virkelig spille det spillet vi selv ønsker. Målet til Lars Iver hadde ikke vært mulig å score på naturgress, hevder Ulseth.

- Alle lag kommer til å trives her, advarer en blid TIL-trener.

Heldige
Tromsøs midtbaneanker Bjørn Johansen er enig.

- Jeg skulle nesten ønske at jeg hadde flere år igjen av karrieren. Dette underlaget var helt konge. Om få år er nok dette standard i hele Norge. Dette er utviklende for fotballen, skryter «Brummen».

Etter kampen innrømmet han at Tromsø nok var heldig som fikk det første målet.

- Heldigvis fikk vi det, selv om de stressa oss litt på slutten. Det er viktig å ta med seg den gode følelsen herfra videre. Nå har vi vist at vi kan vinne på bortebane også.

Selv om hjemmelaget vant sjansestatistikken og hadde to skudd i treverket, ble det ikke nettkjenning. For første gang i år gikk Aalesund av banen uten mål, og hjemmepublikummet kanskje noen illusjoner fattigere. For i denne kampen spilte Aalesund som et bunnlag, noe de også er for øyeblikket.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.