RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skremmende at alle svikter

Sist oppdatert:
Mons Ivar Mjelde var lite fornøyd med spillernes innsats da Brann tapte 0-2 mot IFK Göteborg. - Det er skremmende at så mange svikter på en gang, sier Brann-treneren.

Slik var IFK Göteborg - Brann minutt for minutt.

IFK GÖTEBORG - BRANN 2-0: - Med unntak av Arve Walde synes jeg alle var under pari i dag. Det er skremmende at så mange svikter på en gang. Det har nok noe med det som sitter oppe i topplokket å gjøre, sier Mjelde til TVNorge.

Brann hang brukbart med i begynnelsen av kampen, men hjemmelaget tok gradvis over utover i første omgang. Det var derfor ikke noe å si på at Niclas Alexandersson ga IFK ledelsen på et skudd fra skrått hold i det 38. minutt.

- Strengt
Etter sidebytte fortsatte Arne Erlandsens menn å styre det meste på Ullevi, og da Brann-kaptein Cato Guntveit fikk sitt andre gule kort tolv minutter etter sidebytte ble oppgaven enda vanskeligere for bergenserne.

Mons Ivar Mjelde synes utvisningen var i overkant streng.

- Dommeren var god i denne kampen, men jeg synes det var for strengt å vise ut Cato, sier Brann-treneren.

Halvveis ut i andre omgang doblet George Mourad svenskenes ledelse, da han sendte ballen i bue over Håkon Opdal i Branns mål.

Duket for Andresen
Dermed ble det ingen drømmestart på mellomspillet i Royal League for Mons Ivar Mjeldes elever.

Neste uke møtes Brann og Vålerenga til en prestisjefylt storkamp hjemme i Bergen. Da får bergenserne trolig se Martin Andresen ikle seg den røde trøyen for første gang.

- Vi skal dra hjem og øve mer, og samtidig gleder vi oss til at Martin Andresen kan debutere for oss. Planen er at han skal spille minst en omgang mot VIF.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere