RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skuespill? Det er å være smart

Foto: Lluis Gene / AFP / NTB scanpix
Sergio Busquets tar lagkompis Neymar i forsvar.

I et intervju med radiokanalen Cadena COPE forsvarer midtbanemannen Sergio Busquets seg selv og Neymar mot anklagene om filming, skriver Marca.

- Skuespill?
Busquets har tidligere vært kjent som en «filmer», og de siste ukene har beskyldningene om juks kommet fra flere hold mot hans brasilianske lagkamerat.

- Skuespill? Det er ikke skuespill, det er å være smart. Det er en debatt vi ikke burde ha, for det er ikke noe tema. Det er altfor lett å sette en merkelapp på folk, sier Busquets ifølge avisen.

Neymar kom til Barcelona fra Santos i sommer. Busquets hyller brasilianeren for hvor raskt han har funnet seg til rette i sin nye klubb.

- Vi ble overrasket over hvor fort han tilpasset seg laget. Det er ikke lett med tanke på alderen hans, at det er et nytt land og en annerledes fotballfilosofi.

- Han er en flott fyr. Stort sett holder han seg med brasilianerne, men han kommer overens med alle, sier Barcas midtbanestjerne.

Keeperskifte?
Han snakket også til Cadena COPE om Barcelonas rotasjonssystem og utfordringene på keeperplassen.

Victor Valdés ønsker seg bort, og trolig vil storklubben forsøke å hente en spansk keeper.

- Det er ingenting vi kan gjøre. Jeg kjenner ham, og det er ingenting som kan få ham til å bli. Han har bestemt seg, sier Busquets.

- Det ville vært flott om (José) Reina kom til Barcelona. Han ville vært en fantastisk signering. Jeg ser ikke for meg at Iker Casillas kan komme hit, legger han til.

Reina gikk gradene i Barcelona som ungdom, men spiller nå i Napoli på utlån fra Liverpool.

Iker Casillas har vært hele karrieren i Real Madrid. Landslagskapteinen vil neppe skifte til erkerivalen selv om han har fått lite spilletid i klubben det siste året. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere