RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jon Super (AP/Scanpix)

- Skulle ønske at Hughes spilte selv

Alex Ferguson er desperat etter hjelp fra QPR for å vinne gull.

Én runde gjenstår av årets Premier League-sesong, og alt tyder på at det kommer til å bli en thriller.

Manchester United trenger hjelp av Queens Park Rangers for å vinne Premier League, samtidig som de trolig må vinne sin kamp mot Sunderland.

Sir Alex Ferguson håper nå at hans gamle elev Mark Hughes kan bidra til at gullet igjen havner på den røde siden av Manchester.

- Husker det godt
Mark Hughes leder QPR mot Manchester City på Etihad søndag, og Ferguson tror det er en heltent QPR-manager som går mot oppgaven.

- Mark kan jobben sin. Han fikk sparken på en meget uetisk måte i City, og det kommer han til å huske. Lagene hans er alltid gode til å kjempe, men QPR kjemper i tillegg for plassen i Premier League, sier Ferguson ifølge The Times.

Til tross for at Manchester City har ligagullet i sin hule hånd, har Ferguson langt fra gitt opp.

- Vi har vunnet tre gull på seriens siste dag tidligere, og har ikke noe imot å gjøre det igjen. City er store favoritter, men QPR trenger poeng. Hele fremtiden til klubben avhenger av den kampen, og jeg skulle bare ønske at Sparky (Hughes, red.anm.) hadde spilt selv, sier Ferguson.

Frykter dommerpress
Nå frykter United-manageren at dommerne kommer til å bli påvirket av atmosfæren på Etihad Stadium søndag.

- Publikum kommer til å stå bak dem, og de kommer til å være på dommeren, akkurat som de var i kampen mot oss. De kommer til å gjøre alt for å vinne kampen. Det vil være en sensasjon om City taper, men merkeligere ting har skjedd i fotball. Vi må bare fortsette å kjøre på med rett innstilling, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere