RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Slår FFK i kvaliken

(FOTO: BRYNEFK.NO)
Sist oppdatert:
Bryne-trener Magnus Johansson tror Bryne vil stjele FFKs tippeligaplass hvis lagene møtes i årets kvalifisering til den øverste serien.

FREDRIKSTAD - BRYNE 2-2 (6-4 e.str.k.):

FREDRIKSTAD (TV 2 Nettavisen): - Vi kommer til mange muligheter og er bedre enn Fredrikstad i store deler av kampen. Vi slår FFK dersom vi møter dem i en kvalik, spår Bryne-sjefen.

- Skal bite fra oss
Bryne ligger for tiden på femteplass i årets adeccoliga, åtte poeng bak serieleder Aalesund – men bare ett poeng bak Bodø/Glimt, som for tiden innehar kvalikplassen.

- Man skal ikke se bort fra at vi henter inn en eller to forsterkninger i nærmeste framtid. Og vi har et bra lag fra før av, så vi skal nok bite godt fra oss denne høsten, sier han

Johansson er ikke spesielt skuffet over å ryke ut av cupen, selv ikke etter å ha klart seg så langt som til straffesparkkonkurranse.

- For meg er det fint å se at vi spiller såpass godt mot et tippeligalag. Vi var totalt sett det beste laget i den ordinære tiden, og det gleder meg veldig, sier han.

- Bedre lag
FFKs Øyvind Hoås er ikke helt enig med Bryne-treneren.

- All ære til Bryne, de har et godt lag og kom seg til sjanser. Likevel, jeg synes nok at vi var hakket vassere – og i ekstraomgangene kjørte vi jo regelrett over dem.

Tarik Elyounoussi er enig med sin lagkamerat.

- Vi har et bedre lag enn Bryne, og det synes jeg vi også viste i denne kampen. Og dersom vi mot formodning skulle havne på kvalik-plassen og fått Bryne som motstander – da tror jeg nok vi skulle slått dem, ja, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere