RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Slått ned helt uprovosert

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Det var en preget, men renvasket Steinar Nilsen som møtte pressen tirsdag ettermiddag.

Steinar Nilsen, advokat Hallvard Østgård og Tromsø-direktør Tom Bendiksen var de som deltok på tirsdagens pressekonferanse i TIL-huset. Tromsø-treneren er renvasket, men innrømmer at de siste dagene har vært tunge.

LES OGSÅ: TIL-trener kastet ut fra pub

- Mediabelastningen størst
- Alt jeg kan gjøre nå er å legge saken bak meg - og dette vil ikke gi noe som helst utslag for jobben jeg gjør i TIL. Men jeg må si at belastningen jeg har fått gjennom media er større enn den belastningen jeg opplevde lørdag kveld, sier han.

Politiet vil si svært lite om saken, men forklarer i en pressemelding at de har avhørt den personen som havnet i klammeri med Nilsen.

- Saken er henlagt, Steinar Nilsen ble slått/skallet ned helt uprovosert, skriver de.

Det var mandag at ledelsen i Tromsø Idrettslag (TIL) bekreftet i en pressemelding at hovedtrener Steinar Nilsen ble bedt om å forlate utestedet Åpenbar i «Nordens Paris» lørdag kveld - etter å ha vært involvert i en voldsepisode.

- Kjedelig start på advent
- Jeg blir tildelt et slag i ansiktet av en person som er for meg ukjent. I tumultene som oppstår blir de involverte trekt til siden av bekjente. At jeg skal ha slått tilbake medfører ikke riktighet, da bekjente tok meg vekk fra situasjonen som oppstod, sa Nilsen via fotballklubbens hjemmeside da.

Klubben har også hatt et møte med ledelsen på utestedet, hvor det framkommer at årsaken til bortvisningen var et utsagn om at Steinar Nilsen skal ha utøvd vold mot en gjest. Ingen av utestedets ansatte så det angivelige opptrinnet.

- Dette var en særdeles kjedelig start på advent for min familie. Jeg kunne tenkt meg å møte vedkommende på tomannshånd for å legge saken endelig død, sa Nilsen.

Det sto han fast ved på tirsdagens pressekonferanse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere