RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Slipper ikke Grindheim på billigsalg

Foto: Scanpix (Heiko Junge)
Sist oppdatert:
Christian Grindheim er i grove trekk enig med Viking om sin personlige kontrakt. Men blåtrøyene er ikke i nærheten av å bli enige med FK Haugesund om en overgangssum.

- Christian Grindheim er kaptein på Norges U21-landslag og den beste på dette landslaget. Spiller han kortene sine riktig, er han snart A-landslagsspiller. Det er direkte tåpelig å tro at vi kan slippe en slik spiller på «billigsalg», sier FK Haugesunds sportslige leder Nils Halvor Berge til TV 2 Nettavisen - med klar adresse til Viking.

- Grindheim er i våre øyne landets største talent. Og han er dyrket frem og utviklet i Haugar og Haugesund. Det blir derfor feil av Viking å tro at en slik klassespiller får forlate klubben på billigsalg, bare fordi vi har rykket ned. Det er klart vi skal ha en kompensasjon for arbeidet, fortsetter han - tydelig engasjert.

I dialog
Berge bekrefter at Viking fremdeles er i dialog med FK Haugesund om en overgang for Grindheim, men at partene fremdeles har en lang vei å gå før de blir enige om overgangssummen.

Ifølge Rogalands Avis krever Haugesund fem millioner kroner for midtbanejuvelen, men Viking kun vil tilby halvparten.

- Vi er blitt enige med Viking om å ikke kommentere en overgangssum. Summene som har kommet frem i media, er kun spekulasjoner, og ikke bekreftet fra noen hold. Men det jeg kan si om forhandlingene, er at avstanden fremdeles er stor mellom partene, sier Haugesunds sportslige leder.

Han fortsetter:

- Men det vi har sagt hele tiden, er at vi ønsker å beholde Grindheim. Han er en magnet, både når det gjelder sponsorer, publikum og nye spillere. Både som spiller og person utenfor banen, er han en ressurs vi vil ha i våre rekker, sier Berge.

Avslo LSK-bud
Samtidig som Haugesund forhandler med Viking, har de nylig avslått et bud fra Lillestrøm på keepertalentet Jan Kjell Larsen.

- Vi ble oppringt av Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft forrige uke, og han kom med et bud han i utgangspunkt visste var for lavt. Siden det har vi ikke hørt fra LSK, så slik vi ser det nå blir Jan Kjell Larsen værende i Haugesund, sier Nils Halvor Berge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere