- Slo ham til blods

Foto: Erichsen, Jarl Fr. (SCANPIX)

Golf, karaoke, Riise og slag. På La Manga var det som å se gamle overskrifter på ny, men denne gangen var det en australier i hovedrollen.

24.02.07 21:38

LA MANGA (Nettavisen): Kasey Wehrman skal ha slått til en eldre engelskmann flere ganger på karaokebaren «The Last Drop» på La Manga fredags kveld. Det bekrefter to kilder uavhengige av hverandre overfor Nettavisen og TV 2.

LES OGSÅ:- Riise i barslagsmål

Golfspillere
Ifølge en av de ansatte på baren the Last Drop var det et kort, men lite hyggelig oppgjør som fant sted mellom en del av Lillestrøm-spillerne og en «gruppe med ti til femten golfspillere på mellom 55 og 60 år» som havnet i voldsomheten rundt midnatt. I sentrum av begivenhetene skal en av Lillestrøm-spillerne ha stått.

LES OGSÅ:Forsvarer LSKs bargjeng
LES OGSÅ:- Ikke lurt av Riise

- Han var meget velbygget, kraftig kar i hvit t-skorte, som pratet engelsk, sier mannen til Nettavisen.

- Han slo til en av de engelske golferne flere ganger, fire-fem ganger kanskje. Det var så kraftig at den eldre engelskmannen begynte å blø.

Roy Ellingsen i Bergens Tidende var til stede på baren fredag kveld, og bekrefter overfor TV 2 at denne spilleren er Kasey Wehrman.

Riise slått først
Ifølge Nettavisens kilde skal bråket ha startet inne i baren, hvor de engelske gjestene utover hele kvelden skal ha vært svært høylydte og et konstant irritasjonsmoment for flere av gjestene. Tidligere på lørdag bekreftet Bjørn Helge Riise at tumultene brøt ut da han kom dultet borti en engelskmann. Riise skal deretter ha blitt slått til av kompisen til engelskmannen, og rett etterpå brøt det ut en slåsskamp i baren. Det er da Kasey Wehrman skal ha slått en av golfspillerne flere ganger, og så voldsomt at personen begynte å blø. Mannen skal ha vært rundt 55 år gammel.

Kasey Wehrman nektet lørdag formiddag kategorisk å kommentere hendelsene fra kvelden i forveien.

Brøt alkoholforbudet
Lillestrøm-spillerne hadde alkoholforbud under turen, men dette skal ikke ha blitt overholdt på oppholdets siste kveld. Dette bekreftes både av Roy Ellingsen i BT, og av Nettavisens kilde på the Last Drop.

- Men spillerne var ikke fulle, og tok bare noen få øl, sier bartenderen til Nettavisen.

Han sier samtidig at selve slåsskampen ikke varte lenge, kanskje 30 til 45 sekunder. I det spillerne hadde kommet seg ut, skal de engelske golfspillerne ha kastet noen av barens utendørs plaststoler etter seg. Samtidig skal det også ha blitt kastet glass og flasker.

Kasey Wehrman ønsket ikke å kommentere de nye opplysningene etter han landet på Gardermoen lørdag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag