*Nettavisen* Sport.

- Slutt å kritisere Heskey

Emile Heskey i duell med Ronny Johnsen

Emile Heskey i duell med Ronny Johnsen Foto: (Scanpix)

Michael Owen har bedt både media og fotballfans om å slutte å kritisere hans lagkamerat på Liverpool og det engelske landslaget, Emile Heskey.

Owen mener Heskey får ufortjent mye pepper. Liverpool-spissen har enda ikke scoret i Premier League denne sesongen, og puttet bare ni baller i buret forrige sesong.

- Emile får mye kritikk fra pressen og fansen, men spillerne elsker ham, sier Owen til pressen i forbindelse med Englands EM-kvalifiseringskamper.

- Det har vært slik hele tiden. Noen kan ikke gjøre mye feil før de blir presentert som syndebukk. Men jeg tror ikke dette bekymrer Heskey. Han er en avslappet person som tar kritikken bra, legger Owen til.

Skryt

Michael Owen er av en helt annen oppfatning enn Heskeys kritikere. Liverpools spisstjerne synes Emile Heskey er en spiller i den øverste klasse.

- I toppform er det ingen spillere i verden som kan stoppe ham. Finner Heskey tilbake til toppformen, vil dette være strålende for England og Liverpool, sier Michael Owen.

Heskey er en av tre kandidater spissplassen på topp sammen med Owen i Englands Euro-2004 kvalifirseringskamper mot Makedonia og Liechtenstein. Evertons Wayne Rooney og Southamptons James Beattie er Heskeys nærmeste rivaler.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.