RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Smertene er enorme

(EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Et av OLs største gullhåp sliter fælt.

Lindsey Vonn har vunnet ni verdenscuprenn denne sesongen, og rangeres som en av Vancouver-lekenes aller største favoritter.

Nå er det imidlertid tvilsomt i hvilken grad superalpinisten kan konkurrere under lekene. Vonn sliter nemlig med en leggskade som gir henne voldsomme smerter. Hun pådro seg skaden under slalåmtrening.

- Jeg aner ikke om jeg blir frisk nok til å trene ordentlig, sa hun i natt på en pressekonferanse.

- Jeg kunne ikke gå på to dager etter skaden. Opplegget mitt ble snudd opp ned. Jeg får behandling, og kan bare håpe at det hjelper, la hun til.

Det er likevel meningen at hun skal trene igjen torsdag.

- Jeg forsøkte å ta på støvlene mine, men det ga meg voldsomme smerter. Forhåpentligvis går det seg til. Dette er uansett den tøffeste utfordringen jeg har hatt. Med tidligere skader har jeg alltid følt at jeg bare kan kjøre på, men jeg har aldri opplevd smerter som dette. Det er vanskelig å være optimist, dette har forandret alt og var ikke det jeg ønsket før OL, sa Vonn.

Sjekk Nettavisens OL-magasin her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere