RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Snakker aldri om Contador

Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)
Sist oppdatert:
Team Leopard-Treks sportssjef Kim Andersen snakker aldri om Alberto Contador, og har allerede tatt ut bruttotroppen til Tour de France.

Alberto Contadors pågående dopingsak har vist seg å dra ut. Sportssjef i Team Leopard-Trek kan fortelle at laget fra Luxemburg ikke bryr seg noe som helst om spanjolens situasjon.

- Vi snakker faktisk aldri om det, for det endrer ingenting nå. Inntil vi står på startstreken 2. juli forbereder vi oss på den måten, så får vi se hvordan det ser ut da, forteller Kim Andersen til feltet.dk.

Men Andersen innrømmer at et Tour de France uten Contador vil være et helt annet ritt en et Tour de France med spanjolen på startstrek.

- Det er klart at det vil bli taktiske forskjeller om han stiller eller ei, men vi tenker ikke over det nå. Vi skal forberede oss. Vi har mye å gjøre og skal prøve å forberede oss til starten av året, fortsetter dansken.

- Det er en drøm
Andersen sier han hadde regnet med at laget skulle bli godt, men at han er overveldet over hvor bra det ble til slutt.

- Selvfølgelig hadde man regnet med at det skulle bli et godt lag med en grunnstamme i Fränk og Andy, men at det skulle bli så bra som det her er jo en drøm, uttaler Andersen.

Selv om det er store uttalte målet er Tour de France-seier vil de ikke begrense seg til dette, store klassikere og de store etapperittene i Italia og Spania er også viktig for leopardene.

- Det er helt klart at vi har store ambisjoner. Med de rytterne vi har, burde vi vinne noen klassikere.

Bruttotroppen til Tour de France er klar
Andersen bekrefter at en bruttotropp til Tour de France på femten mann allerede er tatt ut.

Danskene Anders Lund og Jakob Fuglsang er bekreftet å være i troppen.

I tilegg kan man være hundre prosent sikre på at Andy Schleck, Fränk Schleck, Fabian Cancellara, Stuart O'Grady og Jens Voigt kjører rittet med mindre noe uforutsett inntreffer.

Det er sannsynlig at Brice Feillu, Linus Gerdemann, Maxime Monfort, Joost Posthuma, Fabian Wegmann, Wouter Weylandt og Oliver Zaugg også er i troppen.

Den italienske sprinteren Daniele Bennati har bekreftet at han ikke skal kjøre touren.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere