RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Søndagen gjorde svært vondt

Foto: Paul Ellis / AFP / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Liverpool ble ydmyket av Oldham i FA-cupen. I oppgjøret mot Arsenal krever manager Brendan Rodgers at spillerne er tilbake på topp.

Liverpool gikk på et flaut 2-3-tap mot Oldham i 4. runde av FA-cupen sist søndag.

- Søndagen gjorde svært vondt. Det er utrolig skuffende å tape en slik kamp, sier Rodgers.

Onsdag spiller Liverpool borte mot Arsenal. Da forventer Rodgers seg mer av spillerne sine. Tre poeng skiller de to klubbene. Arsenal ligger på sjetteplass på tabellen, mens Liverpool følger på plassen bak.

- Hvis vi skal utvikle oss, må spillerne være sultne i hver kamp. Vi må gjøre det bedre mot lagene på øvre halvdel. Det er ingen tvil om at vi ønsker å gjøre det bedre i de store kampene. Det er en tøff kamp, men vi ønsker å vinne, mener Liverpool-manageren.

Liverpool kan glede seg over at José Enrique, Glen Johnson og Pepe Reina er kampklare igjen etter skader.

Arsenal stoler på at Theo Walcotts gode form fortsetter. Han har scoret i tre kamper på rad og ble matchvinner da londonklubben slo Brighton 3-2 i FA-cupen.

- Det blir en intens kamp mot Liverpool. Begge lag kjemper om fjerdeplassen, og vi ligger nær hverandre på tabellen. Men jeg synes måten vi spilte på mot West Ham (5-1), viser at vi er sterke nok til å slå dem, sier Walcott. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere