*Nettavisen* Sport.

- Snytt for to straffer

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix

Magne Hoset og Daniel Berg Hestad var forbannet på dommeren etter sesongens første tap.

25.04.09 21:08

MOLDE – VIKING 1-2: AKER STADION (Nettavisen):

Det var spesielt episoden i sluttsekundene som fikk Molde-spillerne til å reagere. Skuddet til Mame Biram Diouf har retning nettmaskene, men blir reddet på streken av en Viking-spiller. I neste sekund flokker Molde-spillerne seg rundt dommer Per Ivar Staberg og roper om straffe. Staberg, derimot, blåser av kampen.

-Jeg står like ved siden av Viking-spilleren og ser situasjonen og handsen helt tydelig, sier Hoset til Nettavisen. Vi ble snytt for straffe, mener en klokkeklar Hoset.

-Det er utrolig bittert å tape kampen når du vet at du skulle ha hatt to straffer, sier Hoset.

Forstår ikke dommer
Den andre situasjonen som Molde-spillerne ville ha straffe på, kom fjorten minutter ut i kampen. Moldes senegalesiske kantspiller Pape Pate Diouf lobber ballen opp og forbi en Viking-forsvarer, som ser ut til å ta ballen med hånda.

-Soleklar straffe, sier en forbannet Berg Hestad og fortsetter

-Jeg forstår ikke at verken dommer eller linjedommer ikke får det med seg at det er straffe. Det er skuffende, sier en sint Molde-kapteinen.

Svakt forsvarsspill
Molde-trener Kjell Jonevret hadde ingen formening om straffesituasjonene, men var derimot skuffet over svakt forsvarsspill av sitt eget lag

-Det går så fort at jeg ikke får sett de antatte straffesituasjonene, men det er nok en gang dårlig forsvarsspill på dødballene. Det er ikke bra at det stadig blir mål mot oss på dødballer, sier en bekymret Jonevret.

-Det kjennes som om det blir mål hver gang på dødball nå. Det virker ikke som om vi har tålt den siste ukas oppmerksomhet fra mediene, legger en skuffet Daniel Berg Hestad til.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag