RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Solér jakter på Anelka

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Erik Solér skal angivelig ønske seg en helfransk spissduo i New York Red Bulls.

Med Fernando Torres på plass i Chelsea har mange spekulert i at Nicolas Anelka kan stå foran en framtid på innbytterbenken. Andre vil ha det til at franskmannen er på vei bort fra London-klubben.

Onsdag skriver den franske sportsavisen L'Equipe at amerikanske New York Red Bulls - med Erik Solér i sportsdirektør-stolen - skal ønske å hente Anelka til klubben.

Flere ting skal angivelig tale for at Anelka setter kursen over dammen. Ikke bare synes plassen i Chelseas startoppstilling høyst usikker, men den franske måljegerens storebror Claude jobber for tiden i USA som trener for fotballklubben AC St. Louis.

Dermed kan et eventuelt USA-eventyr også ha klare familierelaterte fordeler. Og nevnte Claude Anelka hevder overfor L'Equipe at lillebroren skal ha interesse av å komme til USA.

Det hører også med til historien at New York Red Bulls allerede har Anelka-kompis Thierry Henry i sine rekker. Begge to har en fortid som spiss i Arsenal bak seg.

Ifølge L'Equipe skal Solér & co. allerede jobbe med et opplegg som vil lokke Anelka til USA.

Forrige sesong kom Red Bulls til kvartfinalen i MLS-sluttspillet - der det ble tap for San José Earthquakes med 3-2 sammenlagt.

Nicholas Anelkas kontrakt med Chelsea går ut om halvannet år.

Svenske Hans Backe er i øyeblikket trener i den amerikanske storklubben. Med seg som assistent har han Jan Halvor Halvorsen.

(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere