RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Aas, Erlend (SCANPIX)

- Solgte 3000 billetter på 20 minutter

Vålerenga har aldri opplevd maken.

Det er ikke helt Bruce Springsteen-nivå, men Vålerenga er strålende fornøyd med salgsstarten foran kampen mot Barcelona 29. juli klokken 19.00.

Bedre enn Liverpool
Kommersiell direktør i klubben, Søren Eriksen, forteller at det ble solgt nesten 3000 billetter de første 20 minuttene etter at billettene ble lagt ut for salg tirsdag morgen.

- Vi har aldri opplevd et sånt trykk. De var trykk da vi skulle møte Liverpool også, men ikke sånn som dette, sier han til Nettavisen.

Totalt blir det lagt ut rundt 15.000 billetter for åpent salg.

Vålerenga sikret seg kampen mot «verdens beste klubblag» ved å betale rundt 6,5 millioner kroner. De pengene håper de å hente inn ved billettsalget, og vel så det.

Dyrt?
Det har vært kritikk mot at billettene er dyre, 495 kroner for en plass i svingen og 595 for en plass på langsiden. Men ifølge Eriksen ser ikke den prisen ut til å skremme folk.

- Dette er en unik sjanse. Verdens beste klubb besøker Oslo og vi skal gjøre det vi kan for å lage fest. Gjennom en slik kamp når vi også ut til flere enn Vålerenga-fans, sier Eriksen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere