RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Solskjær ga oss kjeft

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Molde med årets første borteseier etter knallsterk snuoperasjon.

TROMSØ - MOLDE 2-3:

Ole Gunnar Solskjærs menn hadde ennå tilgode å ta en borteseier i Tippeligaen denne sesongen før møtet med hjemmesterke Tromsø.

Etter en svært innholdsrik fotballkamp, som snudde både én og to ganger, kunne fjorårets seriemestere heve armene i været etter å ha sikret seg sin første trepoenger på fremmed gress.

Det var kaptein Daniel Berg-Hestad godt fornøyd med.

- Dette var på tide ja. Første omgang var ikke bra, og i pausen fikk vi litt kjeft av Ole Gunnar. I andre omgang var vi gode, og det ble mye fram og tilbake, men heldigvid holdt det hele veien, sier Berg-Hestad til C More etter kampen.

Tidlig mål
Molde kom best i gang på Alfheim, og Daniel Chima sørget for ledermålet allerede etter sju minutter, da han fikk en grei oppgave med å stange inn returen etter Mattias Moströms heading i stolpen.

Tromsø viste likevel raskt hvorfor Norges nordligste tippeligaby er så fryktet.

Midtveis i den første omgangen sørget nemlig to kjappe scoringer signert Aleksandar Prijovic og Remi Johansen for at hjemmelagets vedvarende press ga resultat.

Raknet
Agnar Christensens lag kom best i gang etter pause, og kunne raskt ha økt ledelsen. Da målscorer Prijovic fikk sjansen til å legge på til 3-1, og på mange måter drepe kampen, vartet istedenfor Ørjan Nyland opp med en super redning.

Det skulle Tromsø få angre på.

En ellevill avslutning på kampen ga nemlig ytterligere to Molde-scoringer.

Først utlignet Daniel Chima til 2-2 med sitt andre «goalgetter-mål» for dagen.

Deretter raidet en friskt Jo Inge Berget nedover Tromsøs banehalvdel før han fyrte av mot Marcus Sahlmann i mål. Svensken reddet, men kunne gjøre lite med returen som falt ned i beina på Mattias Moström.

Kampen var snudd på nytt.

Stang ut
Tromsø virket likevel å være alt annet enn nedslått.

Direkte fra avspark fikk Thomas Kind Bendiksen en ny mulighet, men dundret ballen i krysstanga og ut.

Morten Moldskred kunne ha utlignet like før full tid, men bommet fra fire meter, og gjorde at Molde kunne feire årets første borteseier i Tippeligaen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere