RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Solskjær i verdensklasse

Sist oppdatert:
Tidligere klubbkompiser og andre fotballpersonligheter hyller Ole Gunnar Solskjær. Les hva de sier.

Ingen norsk spiller har oppnådd så stor suksess som Ole Gunnar Solskjær. Det er ikke tilfeldig, skal vi tro gamle klubbkolleger og andre personligheter innenfor norsk fotball. Her er hva de sier om 34-åringen fra Clausenengen:

Les også: Solskjær legger opp

Henning Berg. Lyn-trener, tidligere klubbkompis i United:
- Nå har jeg ikke sett det bekreftet fra ham selv at han gir seg, så et lite forbehold tar jeg. Men Ole Gunnar var en fantastisk avslutter, en av de aller, aller beste. Teknisk og mentalt meget god, og flink til å holde hodet kaldt i avgjørende situasjoner.

- Han var i tillegg veldig flink taktisk, og utrolig dyktig til å komme i gode avslutningsposisjoner. Det er vanskelig å si om han er Norges beste fotballspiller gjennom tidene, men ingen har oppnådd så mye som ham når det gjelder titler, og når han har prestert over så mange år, vil han utvilsomt bli rangert som en av de beste.

Berg er heller ikke i tvil om at vi vil se mer av Solskjær i United-miljøet fremover.

- Han har en utrolig standing der borte, og kan fort få en «Bobby Charlton-rolle». Han vil dessuten sikkert få en sjanse som junior- og kanskje reservelagstrener, så vil bare tida vise hvor langt han kan gå som trener.

- Når det gjelder landslaget, trenger tapet ikke bli så stort, siden han har vært mye ut og inn de siste årene.

Arild Stavrum, TV2-ekspert og tidligere klubbkollega i Molde:
- Han var en meget, meget god spiller allerede da vi spilte sammen på midten av 90-tallet, men ingen kunne vente at det skulle gå så langt som det faktisk gjorde. Det skyldes nok først og fremst at han er så voldsomt god avslutter, han kommer veldig fort til avslutningene sine.

- Det er helt sikkert riktig når han nå velger å gi seg, men det er både trist og veldig vemodig for norsk fotball, som mister sin største profil.

Erik Nevnland, Groningen, tidligere klubbkollega i United:
- Ole Gunnar Solskjær er en av de største spillerne gjennom tidene, og en avslutter i verdensklasse. Jeg så at det skulle gå så bra da vi spilte juniorkamper sammen i United på 90-tallet, allerede da var jeg overbevist om at han skulle bli en legende i United, skryter Groningen-spissen.

- Det er dumt at det er en skade som gjør at han må gi seg, men de siste årene har det jo ikke sett så lyst ut.

- Forhåpentligvis vil han bidra i norsk fotball i tiden fremover, og jeg ser ikke bort ifra at han kan bli en god trener.

Solskjær i verdensklasse? Norges beste spiller gjennom tidene? Si hva du syns her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere