RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

- Solskjær kan fortsette å påstå det

Sist oppdatert:
Den boikottede NRK-journalisten rister på hodet av Molde-trenerens påstander.

Ole Gunnar Solskjær følger i gamlesjefen Sir Alex Fergusons fotspor på flere områder.

Den legendariske Manchester United-manageren er kjent for å boikotte journalister hvis han får et spørsmål han ikke liker.

Nå har Ole Gunnar Solskjær og Molde valgt å boikotte NRK-journalist, Erik Hattrem, ifølge rbnett.no.

Bakgrunnen for boikotten er ikke kjent, men det er ikke første gangen Solskjær og Hattrem er i konflikt med hverandre.

- Det må ligge noe bak dette, men jeg tør ikke spekulere i noe. Dette er ikke et problem for meg, og NRK kommer ikke til å sende noen andre for å dekke Molde i fremtiden, sier Hattrem til Nettavisen.

Ble forbannet
I 2000, da Hattrem jobbet som journalist hos romsdal.net, skrev han en sak om at Solskjær var lei benketilværelsen i Manchester United.

Den gangen reagerte Solskjær med å bli forbannet.

- Journalisten i Romsdalsnett er en kompis av Petter Rudi og var på besøk hos ham i forbindelse med Uniteds kamp mot Sheffield Wednesday i går. Etter kampen var jeg sammen med Petter i Players Lounge, og som vanlig når vi to er sammen, ble det mye fleip og tull.

- Hadde jeg i min villeste fantasi trodd Erik Hattrem kunne gjort ablegøyer ut av dette i media, hadde jeg selvfølgelig aldri kunnet fleipet med Petter Rudi om dette emnet. Engelsk presse kan lett ta dette for god fisk, og det kan bety et raskt kontorbesøk hos manageren i morgen, skrev Solskjær på sin hjemmeside den gangen.

- Den gangen jobbet jeg i en liten lokal nettavis, sier Hattrem.

- Intervjuet med Solskjær den gangen ble gjort på bånd. Han visste godt at jeg var journalist, så han skal få fortsette med å påstå det, fortsetter NRK-journalisten.

Og Solskjær fikk rett. Flere av de største engelske avisene skrev om saken den gangen, men det vites ikke om Solskjær ble kalt inn på Fergusons kontor.

- Det burde ikke være på grunn av den saken, sier Hattrem.

- Vi synes ikke noe om det
NRKs distriktsjef i Molde, Hallstein Vemøy, ønsker ikke å si noe om bakgrunnen for Moldes boikott, men han understreker at de har hatt et godt forhold til Molde frem til nå.

- Vi tok initiativ til et møte med Molde på bakgrunn av dette for å rydde og avklare ting. Det var et konstruktivt møte, og vi kommer til å fortsette som før, sier Vemøy til Nettavisen.

- Kommer Molde til å opprettholde boikotten av Hattrem?

- Det vet jeg ikke. De skulle diskutere det videre med Solskjær og hans trenerteam, sier han.

- Hva synes du om at Molde boikotter en av dine journalister?

- Jeg synes selvfølgelig ikke noe om det. Det var derfor vi bad om møtet. Vi ønsker likebehandling av alle journalister som skal dekke Molde, avslutter han.

Nettavisen har forsøkt å få en kommentar fra Molde-direktør, Tarje Norstrand Jacobsen. Men han har ikke svart på våre henvendelser angående saken.

Molde tar imot Hønefoss hjemme på Aker Stadion lørdag.

Kampen starter 15.30, og du kan følge den i vårt livesenter NA-Live.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere