RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Solskjær kan rekke seriestarten

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær kan rekke seriestarten for Manchester United.

Solskjær har vært satt ut av spill de siste to sesongene med en komplisert kneskade.

Opprinnelig skulle den norske landslagsspissen gjøre comeback i oktober, men i torsdagens utgave av Manchester Evening News varsler United-manager Sir Alex Ferguson at Solskjær kan komme til å rekke seriestarten.

Med andre ord en aldri så liten gladmelding både for landslagssjef Åge Hareide og Manchester Uniteds fans.

- Ole begynte å kjenne kneet igjen for litt siden og nå har hevelsen gått ned, sier Sir Alex Ferguson til Manchester Evening News.

Og:

- Han er nå tilbake i trening, og du vet aldri. Kanskje kan han bli friskmeldt allerede til sesongstarten, forteller han optimistisk.

Solskjærs skade var så alvorlig at den kunne sette karrieren i fare. 32-åringen pådro seg den kompliserte kneskaden i oppgjøret mot Panathinaikos i Champions League i september 2003.

Den tidligere Molde-angriperen, som kom til Manchester United i 1996, har siden operert kneet to ganger.

Sir Alex Ferguson velger imidlertid trolig ikke å bruke Solskjær i seriestarten mot Everton 13. august for å ikke risikere noe.

Men med en friskmeldt Solskjær har Ferguson både Wayne Rooney, Louis Saha, Ruud van Nistelrooy og Alan Smith å velge mellom på topp den kommende sesongen. Det kan bety at den mektige manageren dropper planene om å kjøpe Michael Owen fra Real Madrid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere