RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Solskjær var lei seg

Sist oppdatert:
Men de andre på landslaget tror ikke Manchester United-stjernen er ferdig som fotballspiller.

BISLETT (Nettavisen): Nok en gang er Ole Gunnar Solskjær operert. Nok en gang mister han en viktig landskamp. Og nok en gang kommer spørsmålet - kan 34-åringen komme tilbake enda en gang?

En ting er sikkert - enda en gang stjal Solskjær overskriftene etter en landslagstrening. Selv om han selv ikke var der.

- Dette var synd for Ole Gunnar. Han ville så gjerne bidra. Det var han virkelig innstilt på. Så måtte han måtte kaste inn håndkleet søndag. Det var han litt lei seg for. Men sånn er livet. Han har hatt en fin karriere uansett hva som måtte skje. Han kan se tilbake på mange gode år, sier Åge Hareide.

- Tror han klarer dette
De fleste av landslagskollegene er imidlertid helt sikre på at stjernespissen kommer tilbake. Nok en gang.

- Dette er vel 7. gang (han opereres) og han er ikke 20 år lenger, men jeg håper han kommer sterkt tilbake. Det har jeg stor tro på at han klarer, sier John Carew.

- Vi får håpe at operasjonen var vellykket, men må bare avvente beslutningen (om karrieren videre). Han har i alle fall gode holdninger, er en notorisk målscorer og har opplevd mye. Han er et forbilde på trening, har taklet suksessen og er folkelig, sier kaptein Martin Andresen.

- Ekkelt
- Jeg vet hvordan han har det nå. Jeg har selv vært i den situasjonen han er i nå - når alt baller på seg. Jeg vet hvor j**li det er, og føler med ham. Det er ikke noe artig, og det er bare å håpe at det blir bra. Jeg vet at Ole Gunnar er flink til å konsentrere seg og jobbe seg opp igjen, så han kommer helt sikkert tilbake igjen. Selv om det er ekkelt å ha sånne ting som kommer igjen og igjen hele tiden, sier Steffen Iversen.

- Dette er uheldig for ham, United og landslaget. Han er jo en klassespiller som vi selvfølgelig hadde trengt. Det er trist at han skal være så mye skadet, sier Kristofer Hæstad.

- Jeg har ikke fått pratet med ham etter dette siste. Vi ble overrasket da vi fikk høre det, og visste det bare 20 minutter før dere (pressen) fikk vite det. Men vi skal alle støtte ham slik at han kommer tilbake på banen. Og jeg tror han klarer det, sier John Arne Riise.

- Har imponert med kolossalt
- Det er synd. Han har imponert meg kolossalt. Han er utrolig effektiv innenfor boksen, og jeg har stor sans for ham. Han har beholdt bakkekontakten til tross for alt det han har oppnådd. Men jeg tror han kommer tilbake, sier Erik Hagen.

- Dette var utrolig synd for oss og ikke minst for ham. Jeg håper han kommer tilbake. Det er bare å ønske god bedring, sier Morten Gamst Pedersen.

- Jeg håper han blir kvitt problemet, og tror han kommer tilbake. Han har vist før at han kan klare det. Nå er det vi andre i stedet som må klare oss mot Ungarn, sier Jarl André Storbæk.

- Jeg får håpe han kan bli like bra igjen. Han blir jo ikke yngre. På den annen side så har han klart å komme tilbake før - nærmest mot alle odds. Han er viktig med all sin erfaring, og sprer trygghet i laget når han er her, sier Brede Hangeland.

Solskjær selv vil fortelle om operasjonen og situasjonen på en pressekonferanse tirsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere