RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters

- Som å jukse på «Football Manager»

Sist oppdatert:
Citys nye trollmann høster skryt fra uventet hold.

Sergio Agüero tok Premier League med storm.

Den lille magikeren fikk en snau halvtime mot Swansea mandag kveld, men mer enn det trengte ikke Diego Maradonas svigersønn.

Fasit etter 30 minutter på banen:

2 mål og én målgivende.

- Fortsatt ikke 100 prosent
- Dette må være en av tidenes debuter i Premier League, proklamerte TV2s kommentator Øyvind Alsaker.

Gullrivalene til City må trolig ha satt kaffen i vrangstrupen, og frykten for at City kan ha kjøpt ligaens beste spiller ble neppe svekket av City-sjef Mancinis kommentarer etter kampen.

- Han er fortsatt ikke hundre prosent og har bare trent med laget i én uke. Han trenger å forbedre formen, men han trenger også å score mål, sa Roberto Mancini ifølge Daily Telegraph.

- De sa han var bedre enn Tevez
Hovedpersonen selv dysset ned sin egen prestasjon etter kampen.

- Jeg fikk muligheten til å spille litt, og koste meg. Jeg hjalp laget, og ønsker å fortsette med det i fremtiden, var alt Agüero ville si etter sirkuset han hadde stått for på banen.

Nå høster Agüero skryt fra en Premier League-kollega, nemlig Newcastles Joey Barton.

- Jonas (Gutiérrez) og Collo (Fabricio Coloccini) sa at han var bedre enn Tevez, men jeg trodde ikke på dem. Nå gjør jeg det. For en halvtime det der var, City kommer til å være nærme (et gull) i år, skriver Joey Barton på Twitter.

- Som å jukse på FM
Barton sammenligner nå Manchester-klubbens handling med juksing på et dataspill.

- Om de kjøper (Samir) Nasri og (Wesley) Sneijder er det som å jukse på Football Manager, skriver han på sin twitterkonto, med henvisning til et av verdens mest populære dataspill, der man kan ta kontrollen over favorittlaget og prøve seg som manager.

Agüero blir nå tippet som toppscorer i Premier League av flesteparten av bettingselskapene, og med to mål i den første kampen er det lett å skjønne hvorfor.

Her kan du se en video med noen av Agüeros beste mål.

Hva tror dere? Forsterker Manchester City favorittstempelet i Premier League med Agüero på laget, slik vi tippet før sesongen?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere