RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Soma ikke god nok

Sist oppdatert:
Salget av Ragnvald Soma til Viking bekymrer ikke Brann-trener Mons Ivar Mjelde det minste.

Etter den glitrende 2004-sesongen, ble fjoråret en nedtur for Ragnvald Soma. Og den nedturen har han ikke klart å komme seg ut av.

- Har ikke prestert
Derfor mener Brann-treneren at siddisen ikke etterlater seg noe stort hull i Brann.

- Ragnvald har ikke prestert i vinter, og han var ikke en av spillerne som hadde vært et sikkert kort på laget i år, sier Mjelde til iBergen.no.

- Hva mener du?

- Han hadde ikke en god sesong i fjor, og har som sagt heller ikke hatt en god oppkjøring. Han har selv fortalt meg at han har hatt problemer med å prestere i Brann.

Somas eget ønske
Mjelde er likevel raskt med å presisere at det ikke var verken hans eller klubbens ønske å selge Soma til erkefienden.

- Det var Soma selv som ba om dette og mente han kanskje hadde godt av å bytte klubb på bakgrunn av de problemene han har hatt den siste tiden. Da var det til det beste for Soma, sier Mjelde.

I går var Bjørn Dahl, som inngår i byttehandelen mellom de to vestlandsklubbene, inne i branngarderoben for å hilse på sine nye lagkamerater. Så gjenstår det å se om Dahl kan være mannen som kan skape ro og stabilitet i forsvarsrekkene igjen.

Soma på sin side hadde tatt plass på Viking stadion sammen med sportslig leder Egil Østenstad i går, for å se sine nye lagkompiser vise frem mer enn det Brann har klart så langt i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere