RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Souness mistet hodet

Sist oppdatert:
Newcastle-legenden Malcolm Macdonald mener Graeme Souness mistet totalt hodet i søndagens oppgjør mot Fulham, og at manageren må ta skylden for at det ble stortap.

Newcastle fikk skikkelig bakoversveis i hjemmemøtet med Fulham. London-laget kunne dra hjem fra St. James' Park med 4-1. Mye takket være Graeme Souness ifølge Malcolm Macdonald.

«Super-Mac» mener Newcastle-manageren mistet hodet da Fulham ledet 1-0 og takket være noen ville spillerbytter, kunne gjestene cruise inn til en enkel seier.

- Jeg må sette spørsmålstegn med spillerbyttene. De var merkelige. Jeg vet ikke hva i himmelens navn lagledelsen trodde de kanskje kunne oppnå. De tar ut en sideback når de ligger under 0-1 og når det står 0-2, så tar de ut en til. Hvis Newcastle hadde hatt to veldig raske og atletiske midtstoppere, kunne de kanskje klart seg. Men det har de ikke. Det strider mot sunn fornuft og det grunnleggende i fotball, sier han til The Sun.

Souness klarte også å bli utvist for å ha sparket en vannflaske inn på banen i protest mot en dommeravgjørelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere