RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Scanpix)

- Spansk fotball bedre enn engelsk

Sist oppdatert:
David Beckham øker neppe i popularitet blant engelske fotballfans: Spansk Primera Division er bedre enn den engelske eliteserien, hevder han. Hva synes du?

Beckham forlot i sommer Manchester United til fordel for Real Madrid. Og han er allerede, etter drøyt fem måneder, fast bestemt på at han nå spiller i en bedre liga.

SI DIN MENING:
Hvilken fotball-liga er best?
Spansk
Engelsk
Brasiliansk
Norsk
Svensk
Dansk
Nederlandsk
Ingen av dem

Se resultat
Beste i verden
- Den spanske serien er den beste i verden. Det er fantastisk å være her, sa Beckham til den spanske radiostasjonen Onda Cero torsdag.

- Og jeg er heldig som får spille for et så godt lag, et lag som kan vinne alt og som spiller så god fotball, sa England-kapteinen.

I løpet av sine elleve år i Manchester United sa Becks flere ganger at ingen liga i verden kunne måle seg med den engelske kvalitetsmessig.

Møter Barca
Beckham og hans Real Madrid møter Barcelona lørdag kveld. Også Barca var ute etter midtbanespilleren i sommer, men i intervjuet torsdag sa Beckham at kun Real Madrid var aktuell for ham dersom han skulle flytte til Spania.

Hva synes du? Er spansk liga den beste i verden? Skriv inn i kommentarfeltet under.

(NTB-AFP)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere