RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Dag Langerød (TV 2 Nettavisen)

- Spiller hver kamp som den var den siste

Sist oppdatert:
- Det skal gjøre vondt å slå Lyn, sier direktør Morgan Andersen. Til tross for en del negativ omtale, kan Oslo-klubben gå mot sin beste sesong på lang, lang tid.

Lyn er formlaget i Tippeligaen, og står uten tap etter ferien. Holder fremgangen ut sesongen, går Lyn mot seriemedalje og cuptriumf. Torsdag møter Oslo-laget Lillestrøm i cupsemifinalen.

- Mottoet vårt er å spille hver eneste kamp som om den var den siste. Det skal kjennetegne spillerne våre. Skal man slå Lyn, så skal det gjøre vondt og også være slitsomt, sier Lyn-direktør Morgan Andersen til TV 2 Nettavisen.

- Og nå går jeg til hver kamp trygg på at spillerne ofrer alt i hver kamp. Det gjorde jeg ikke før ferien. Og hvs vi gir alt og det likevel ikke er nok, så går det faktisk an å leve med oss, fortsetter han.

Tidligere i år var det flere negative oppslag rundt Lyn. I media kokte det litt da Tommy Berntsen sa fra seg kapteinsbindet. Senere forsvant Jonny Hanssen, og det ble store oppslag igjen etter bråket på Lyns pub etter lokaloppgjøret mot Vålerenga.

Andersen avviser imidlertid at megativiteten gjør at det nå føles ekstra godt å lykkes.

- Vi må huske på at vi ikke har vunnet noe enda, og at vi har fortsatt har en del å gå på, sier han.

- Men det som er greit å se, er at vi har klart å skape et fundament for en god klubb. Vi har det sportslig moro, har et kjempekompetent styre og en eier som backer oss opp. Det gir trygghet, sier Andersen.

- Begge sider over streken
- Når det gjelder pressen så er det i utgangspunktet noe positivt. Også for oss. Noen ganger går vi over streken - andre ganger går journalister over streken. Men vi er glad for at folk engasjerer seg, og at folk mener noe om oss. Folk har sagt mye i mange år uten å levere, og jeg skjønner at mange har vært avventende. Vi har mye å bevise, og vi må være flinke over lang tid for å få den anerkjennelsen andre kanskje berettiget eller uberettiget allerede har, sier Andersen.

- Hva om dere mislykkes i sesongavslutningen?

- Vi går aldri rundt og tror at vi mislykkes. Det handler om å gripe hver dag. Skulle det skje, får du heller spørre meg igjen etter at det har skjedd, sier Andersen.

Følg Lyn-Lillestrøm fra minutt til minutt på TV 2 Nettavisen 20.00 torsdag.

Hvem vinner kampen. Diskuter Lyn-Lillestrøm-kampen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere