Gå til sidens hovedinnhold

- Spillere burde fått sparken

Odd Grenlands trener er lei seg for at han ikke kan gi noen av spillerne sparken.

TRONDHEIM (Nettavisen): ROSENBORG-ODD GRENLAND 4-1:

- Hadde jeg hatt en bredere stall, med færre skader og ikke så mange spillere i karantene på grunn av gule kort, vil enkelte gått hodestups ut av stallen i morgen, sier Ove Flindt Bjerg.

Bundet på hender og føtter
Dansken gir enkelte av Odd-spillerne det glatte lag etter oppgjøret på Lerkendal.

- Jeg orker ikke å jobbe sammen med folk som ikke gir alt for klubben og for lagkameratene. Hadde det vært mulig skulle en, kanskje to, spillere fått marsjordre i morgen. Men dessverre er jeg bundet både på hender og føtter på grunn av en alt for tynn stall, sier Flindt Bjerg, som ikke vil navngi spillerne som etter hans mening ikke fortjener å være med videre i jakten på fornyet toppseriekontrakt.

- Det ville vært dumt av meg å gjøre siden jeg dessverre ikke kan gi dem sparken!

Dansken som for noen uker siden var tiltenkt rollen som skienlagets redningsmann står bokført med to tap på to kamper og 2-8 i målforskjell. Han medgir at det å få Odd på rett skinner er en større oppgave enn det han trodde da han tok utfordringen.

Underverker
- Jeg kan dessverre ikke utrette underverker. Jeg har ledet laget i kun to kamper og sju treninger. Det er for lite til å få Odd opp av sumpen. Situasjonen i klubben er langt verre enn det jeg var klar over, sier Flindt Bjerg, som ikke ønsker å utdype nærmere hva han legger i den uttalelsen

- Det virker som om enkelte spillere ikke tar inn over seg at vi er i en svært prekær situasjon. Det minste man kan forlange er at de gir hundre prosent og jobber knallhardt både for lagkameratene og for klubben. Men den gang ei. Jeg er utrolig skuffet, sier Odd-treneren, som bedyrer at han slett ikke angrer på at han gikk løs på oppgaven med å få Odd-skuta på rett kjøl.

(Under kan du se høydepunkter fra kampen)

192878

Nøkkelkamp i neste runde
- Nei, angrer gjør jeg ikke. Vi skal jobbe knallhardt så lenge det er håp om å overleve i Tippeligaen. Vi får bruke tida fram til neste kamp godt og gi alt i oppgjøret mot Start. Det blir en nøkkelkamp, slår Flindt Bjerg fast.

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut