*Nettavisen* Sport.

- Spillerne driter i oss

Jubel etter scoring på Fredrikstad Stadion. Foto: (Foto: Scanpix)

Fredrikstad-supporterne kåret seg selv til banens beste mot Ham-Kam.

25.04.06 10:41

I et innlegg på fansens nettside skriver to av styremedlemmene i Plankehaugen at det var «helt umulig å kåre banens beste når alle spiller RÆVA».

Dermed ga supporterne seg selv bestemannsprisen.

- Gjeng sauer
- Vi kårer en bestemann på alle bortekampene, men søndag var det ingen som hevdet seg. Det var en veldig dårlig kamp, både spillet og innsatsen, sier nestlederen i Plankehaugen, Jon Kilen, til TV 2 Nettavisen.

Kilen og styremedlem Jaran Berg reagerer dessuten på at få av spillerne tok seg tid til å hilse på dem etter 3-1-tapet. «Nesten alle spillerene driter i oss supportere. Spillerene takker oss ikke engang for kampen! Vi står der og synger og støtter laget selv om spillerene sto der ute på banen som en gjeng sauer...», skriver de to.

- Vi bruker mye tid og penger på å støtte FFK, og da synes jeg det er obligatorisk at de takker for kampen. I går kom fem-seks stykker bort, men det er noe som hele laget bør gjøre - også når man spiller en så dårlig kamp. Nå må vi ta opp dette med spillerne, sier Kilen.

Legger seg flat
Som forteller at en må tilbake til fjorårets hjemmekamp mot Aalesund for å finne maken til svak innsats.

- Knut Torbjørn Eggen har sagt at klubben skal havne blant de syv beste, er det realistisk nå?

- Etter Ham-Kam-tapet kan man begynne å tenke litt. Men når man ser hva som bor i laget...vi vet de kan, og ambisjonsnivået er egentlig bra, det.

Ps! Daglig leder Harry Hansen i FFK sier at spillerne legger seg flat for kritikken, og at alle burde tatt turen bort til supporterne. Hansen understreker at mange av spillerne var svært skuffet over egen innsats etter matchen, og at de mener Plankehaugen fortjener bestemannsprisen for solid støtte.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag