RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Leeds United
Leeds United Foto: Foto: Scanpix

- Spillerne fortjener ikke lønn

Sist oppdatert:
Leeds-manager Peter Reid var rasende etter 1-6 for Portsmouth. Klubben hans ligger sist i Premier League, og har sluppet inn 16 mål på sine fire siste kamper.

PORTSMOUTH - LEEDS 6-1: Det er vanskelig å forstå noe annet enn at Peter Reids jobb henger i en syltynn tråd. Ligamesteren i 1992 ligger sist i Premier League med åtte poeng etter 12 kamper.

1-6 for Portsmouth hjelper ikke akkurat på saken.

Nekter å gi seg
- Jeg har ikke tenkt til å begynne å gi meg i en alder av 47 år. Men den andreomgangen var de verste 45 minuttene i min managerkarriere, og spillerne fortjener ikke å heve lønn etter denne forestillingen, raste Reid.

- Jeg kommer ikke til å slutte, men jeg er absolutt ikke fornøyd med mangelen på innsats. Jeg kan ikke snakke for spillerne, men jeg har sagt mitt i garderoben, la han til overfor PA.

Smith utlignet
Dejan Stefanovic ga hjemmelaget ledelsen etter et drøyt kvarter, men Alan Smith utlignet like etterpå. 20 år gamle Gary O'Neil feiret sin første kamp fra start for Portsmouth med å sette inn 2-1 like før pause.

Etter pause fortsatte Portsmouth nedslaktningen.

Hayden Foxe scoret etter 63 minutter, Gary O'Neil igjen etter 71 minutter og Patrik Berger la på til 5-1 et kvarter før slutt. Yakubu Ayegbeni la ytterligere et mål til ydmykelsen fire minutter før slutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere