RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Spillerne vraket førstevalget

Foto: Arkiv: Ole Losvik / SCANPIX .
Sist oppdatert:
Listen over kandidater til trenerjobben i Bodø/Glimt er krympet til to navn. Etter påtrykk fra spillerne skal klubbledelsen ha droppet favoritten Jarle Råum.

Ifølge Avisa Nordland skal ranaværingen Jarle Råum ha vært førstevalget til trenerjobben som ble ledig da Øystein Gåre trakk seg ved sesongslutt.

Da deler av spillergruppen mandag ble informert om styrets tanker rundt ansettelsen, skal det ha skint klart igjennom at den tidligere Brann- og Rosenborg-spilleren var førstevalget, uten at det ble sagt rett ut.

- Det har forsåvidt skint i gjennom at de har en kandidat som de vurderer som sterkere enn de andre, sier Cato Hansen til avisen.

I et nytt møte tirsdag ettermiddag ble trenerspørsmålet på ny diskutert. I det som beskrives som et opphetet møte, skal det ha blitt gitt uttrykk for misnøye med prosessen rundt trenerjakten og skepsis til Jarle Råums kandidatur.

I går ettermiddag ringte Jarle Råum Glimt-styret og trakk sitt kandidatur. Han begrunnet dette med hensynet til familien.

- Jeg har tvillinger på ti år, og etter en totalvurdering av situasjonen for meg og min familie har jeg kommet til denne konklusjonen, sier han til avisen.

Ett døgn tidligere ga han imidlertid uttrykk for at han var meget interessert i den ledige trenerjobben.

Etter den siste utviklingen i saken står trenervalget mellom Tromsøs hjelpetrener Bård Flovik og Løv/Hams svenske trener Magnus Johansson. Også en intern løsning med hjelpetrener Jan Erik Bjerk og én eller to spillere har også vært drøftet. En avklaring i trenerspørsmålet er ventet i løpet av få dager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere