- Spisser bør score tosifret

Det sier Mons Ivar Mjelde som dermed går langt i å legge press på sine to spisser.

03.10.06 12:43

Bengt Sæternes hadde minst en fet mulighet til å score da han kom alene igjennom mot keeper Rune Jarstein. Men i stedet for å lobbe ballen slik Mjelde skulle ønske han hadde gjort, satte han avslutningen på keeper.

- Vi bør score flere mål i denne kampen og punktere den mye tidligere. Nå ble det veldig spennende på slutten siden vi bare leder 1-0, sier Mjelde.

Bør ha tosifret
Som gammel notorisk måljeger, mener Mjelde at dagens spisser bør score et tosifret antall mål hver sesong. Det har verken Bengt Sæternes (9) eller Robbie Winters (7) klart så langt.

- Daniel Nannskog og Veigar Pall Gunnarsson er spisser som gir et lag mange poeng. De har nesten stått for alle Stabæk sine mål. Det er alltid en fordel med spisser som scorer mye mål. Men jeg skal selvsagt ikke klage når jeg har et lag som scorer så pass mye at vi ligger der vi ligger. Vi har 43 poeng og puster Rosenborg i nakken, sier Mjelde.

Fornøyd matchvinner
Robbie Winters var i alle fall strålende fornøyd med å senke Odd. På typisk Robbie-vis, vendte han inne i feltet og klinket til ballen så den passerte Rune Jarstein i Odd-målet.

- Odd var et ungt og godt lag som spilte bra fotball. Men vi skapte mange sjanser og vi visste vi var mer erfarne en dem, smiler skotten som jublet hemningsløst fremfor de 17.767 tilskuerne på Stadion. For kampen mandag var på mange måter et være eller ikke være i gullkampen, selv om ikke noen direkte vil innrømme det.

- Det hadde selvsagt blitt vanskeligere om vi ikke hadde tatt tre poeng her i kveld, er det lengste Mjelde strekker seg til å kommentere gullkampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.