RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Spøker for sesongen

(Foto: Kyrre Lien/Scanpix)
Sist oppdatert:
En nyoperert Kristofer Hæstad frykter at resten av sesongen går fløyten.

Kristofer Hæstad ble onsdag kvekld operert for tåskaden han pådro seg i søndagens Tippeliga-møte med Vålerenga. Dagen derpå er Start-spilleren ikke alt for optimistisk med tanke på å rekke serieinnspurten.

- Jeg har fått inn en skrue i forlengelse av lilletåen. Mest sannsynlig blir jeg ute i seks til åtte uker, men jeg håper det skal gå litt fortere, sier «Doffen» til TV 2.

Mister landskamper
Et Start-lag med begge beina plantet i nedrykksstriden avslutter 2007-sesongen med bortekamp mot Lyn 3. november. Med et skadefravær på åtte uker rekker Hæstad i beste fall den kampen. Han går dessuten glipp av landslagets viktige kvalikkamper mot Moldova, Hellas og Bosnia.

- Jeg tror det blir tøft med tanke på å rekke de tre-fire siste kampene, slik jeg håpet før operasjonen. Det kommer an på hvor fort og fint det gror. Jeg kan forhåpentligvis rekke et par kamper på slutten, håper han.

- Jeg skal gjøre alt jeg kan for å komme tilbake så fort som mulig, så får vi se om det rekker.

- Trist med Bjørnebye
Kristofer Hæstads skade er som kjent ikke det mest dramatiske som skjer i Start-leiren om dagen. Midtbaneterrieren har sine klare meninger om det som har skjedd på trenerfronten de siste dagene.

- Det er veldig trist. Både jeg og resten av spillergruppen hadde veldig sansen for Stig Inge Bjørnebye. Jeg er veldig skuffet over det som har skjedd, sier Doffen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere