*Nettavisen* Sport.

- Spyttet på Rangers-spiller

Foto: Afp

Det ble dramatisk da Rangers tapte nattens kamp mot Montreal.

16.01.12 09:20

New York (NTB-Reuters):New York Rangers har vært et av de store formlagene i NHL, men har vaklet litt i det siste. Søndag kom lagets annet tap på tre kamper.

Storspill i julen og på nyåret sendte Rangers til topps i Eastern Conference, men NY-laget har ikke vært like solid i de siste kampene. I søndagens kamp i Montreal ble Rangers sendt hjem med 1-4-tap.

Stoppet tapsrekken
Etter å ha slitt offensivt med kun tre scoringer på tre kamper, fikk Canadiens sving på angrepsspillet sitt mot Rangers. Max Pacioretty ble tomålsscorer for canadierne.

Dermed stoppet også Canadiens tapsrekken sin på tre kamper.

Kampens snakkis ble utvilsomt Canadians-spiller P.K Subban, som spyttet på Rangers-back Michael del Zotto, trolig med viten og vilje.

«Caught on tape»
Spyttingen ble fanget på kamera, og trolig kan Subban vente seg hevn, enten fra NHL-ledelsen eller Rangers-spillerne i neste kamp, melder New York Daily News.

Pittsburgh Penguins er kommet tilbake på vinnersporet i helgen. Laget hadde tapt seks kamper på rad, men står nå med to strake seirer. Florida Panthers ble slått fredag, mens det ble 6-3-seier over Tampa Bay Lightning søndag.

Jevgenij Malkin scoret hattrick for gjestene fra Pennsylvania. Han noterte seg også for to assist.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.