RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp

- Spyttet på Rangers-spiller

Sist oppdatert:
Det ble dramatisk da Rangers tapte nattens kamp mot Montreal.

New York (NTB-Reuters):New York Rangers har vært et av de store formlagene i NHL, men har vaklet litt i det siste. Søndag kom lagets annet tap på tre kamper.

Storspill i julen og på nyåret sendte Rangers til topps i Eastern Conference, men NY-laget har ikke vært like solid i de siste kampene. I søndagens kamp i Montreal ble Rangers sendt hjem med 1-4-tap.

Stoppet tapsrekken
Etter å ha slitt offensivt med kun tre scoringer på tre kamper, fikk Canadiens sving på angrepsspillet sitt mot Rangers. Max Pacioretty ble tomålsscorer for canadierne.

Dermed stoppet også Canadiens tapsrekken sin på tre kamper.

Kampens snakkis ble utvilsomt Canadians-spiller P.K Subban, som spyttet på Rangers-back Michael del Zotto, trolig med viten og vilje.

«Caught on tape»
Spyttingen ble fanget på kamera, og trolig kan Subban vente seg hevn, enten fra NHL-ledelsen eller Rangers-spillerne i neste kamp, melder New York Daily News.

Pittsburgh Penguins er kommet tilbake på vinnersporet i helgen. Laget hadde tapt seks kamper på rad, men står nå med to strake seirer. Florida Panthers ble slått fredag, mens det ble 6-3-seier over Tampa Bay Lightning søndag.

Jevgenij Malkin scoret hattrick for gjestene fra Pennsylvania. Han noterte seg også for to assist.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere