RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sørlie skal få jobbe

Sist oppdatert:
Fredrikstad-keeper Steinar Sørlie fikk tre baller i nota bak seg på Åråsen søndag. Stabæks målhund Daniel Nannskog varsler reprise i kveld.

- Man får vel forsøke å gjøre noen mål, sier Nannskog til TV 2 Nettavisen seks timer før avspark i 4. rundekampen mellom Stabæk og Fredrikstad. En kamp som fort kan avgjøres av duellen mellom nettopp Nannskog og FFK-keeper Steinar Sørlie.

Etter to målløse kamper i serien legger ikke toppscoreren i 1. divisjon skjul på at han er innstilt på å fortsette scoringsrekken i kveld.

- Jeg er sugen. Sørlie skal få jobbe, garanterer Nannskog – som har scoret et mål i snitt på de 13 første seriekampene.

Steinar Sørlie innrømmer at han har respekt for Stabæks svenske måltjuv.

- Smart type
- Jeg har sett en del av målene på tv. Han imponerer meg. Nannskog virker som en smart type. Ingen tvil om at vi må holde et ekstra øye med ham, sier Sørlie til TV 2 Nettavisen.

Det siste kommer ikke som noen overraskelse på Nannskog.

- Det er vel sånn at når man gjør noen mål, så blir motstanderne mer oppmerksomme. Det har jeg allerede merket i serien også. Men samtidig skaper jo det rom for andre spillere. Det må vi klare å utnytte, poengterer han.

Tap ingen krise
Før kveldens kamp har Sørlie og Nannskog relativt likt syn på det som skal skje: Begge tror på en jevn kamp og begge tror at sitt lag vinner. Begge mener dessuten at det ikke er noen krise å bli slått ut av cupen.

- Vi vil gjerne gå videre, men jeg gråter ikke om vi blir slått ut. Derimot gråter jeg hvis vi ikke rykker opp i eliteserien, sier Daniel Nannskog.

- Selvfølgelig går vi for seier, men cupen er bonus. Det viktige for oss er å stabilisere oss i eliteserien. Det er ikke sånn at et tap i kveld vil plage meg i flere dager fremover, innrømmer Steinar Sørlie.

Sørlie fikk svar
Sørlie forventer imidlertid at Fredrikstad går ut og gjør en bedre kamp enn mot Lillestrøm søndag. Etter 0-3-tapet på Åråsen gikk han ut og krevde klare svar fra lagkameratene – med hentydning om at enkelte hadde tatt ferien på forskudd.

- Det var for å fyre opp. Og det klarte jeg. Denne uka har vi hatt veldig bra trøkk på treningene. Alle er innstilt på å vise at vi er bedre enn den siste timen mot Lillestrøm skulle tilsi.

Det blir imidlertid ikke snakk om å ta lett på oppgaven mot Stabæk.

- Vi ser på dem som et elitelag. De har jo faktisk mer erfaring fra eliteserien enn vi har, poengterer Steinar Sørlie.

Følg kampen direkte på TV 2 Nettavisen eller web-tv fra kl. 18.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere