*Nettavisen* Sport.

- Stabæk griper halmstrået

Foto: Scanpix

Stabæk trenger poengene mest i kveldens Tippeliga-oppgjør mot Lillestrøm. TV 2 Nettavisen tror motivasjonen avgjør kampen.

04.10.04 12:51

Stabæk – Lillestrøm
Nadderud stadion
Mandag klokken 19.00
Tips: 2-1

Stabæk-trener Pål Berg får tilbake Inge André Olsen, som har vært ute i sju uker med en brist i foten.

- Vi har ingen suspensjoner, og vi kan velge fra øverste hylle, sier han til TV 2 Nettavisen.

Stabæk har kniven på strupen, og bør sikre seg alle poengene hvis ikke laget skal miste fotfestet. Bæringene har et steintøft program igjen.

- Ja, det hadde vært en fordel å vunnet i dag. Vi er nødt til å komme oss raskere inn i det området der det scores mål, altså inne i boksen. Vi er også nødt til å satse mer på tæl, vilje og trøkk, sier Berg.

Kasey Wehrman er uaktuell på grunn av karantene. Ellers er det noen småskader hos LSK.

- Vi avventer litt laguttaket for å se hvem som blir klare. Nå må vi slå Stabæk, og jeg forventer at vi viser oss fra en en helt annen side enn det vi gjorde mot Lyn og Ham-Kam, sier LSK-trener Arne Erlandsen til TV 2 Nettavisen.

Han sier at han er skuffa over det klubben har vist den senere tiden.

- Vi har fått en del nye spillere, som har erstatta gamle travere. Og det er ikke overraskende at vi er ustabile. Vi har vært gode i perioder. Men jeg er skuffa over at vi ikke har klart å bite bedre fra oss i det siste.

- Jeg har følelsen av at vi sliter litt i motbakke for tiden. Vi har vært litt for puslete, sier han.

Det er et ordtak som sier at motivasjon slår klasse. I dette tilfellet har naturligvis Stabæk klart største motivasjon, og er nødt til å vinne for å få et pusterom. Jevn kamp, med et lite tips til hjemmelaget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag