RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix (Scanpix)

- Stabæk-styret gambler

Sist oppdatert:
Daniel Nannskog mener man spiller et høyt og farlig spill på Nadderud.

LA MANGA (Nettavisen): Stabæk notoriske måljeger Daniel Nannskog kunne glede seg over tre nye nettkjenninger tirsdag kveld, men etter kampen var svensken mest opptatt av Stabæks vei fremover.

For selv om han tidligere har uttalt at han ikke lenger bryr seg om klubbens noe heller passive holdning på overgangsmarkedet, lar han det tydelig skinne igjennom at han fortsatt ikke er fornøyd med satsingen på Nadderud.

- Stabæk-styret gambler, tordner svensken.

- Vi har ikke gjort noe på overgangsmarkedet, ingenting. Se på Viking og alle spillerne de henter, sier en oppgitt Nannskog.

Tror skadene vil komme
Tre sesonger har målgarantistene Nannskog og Páll Gunnarsson gått skadefrie og sørget for at Bærums-laget har sanket poeng fortere enn polske jordbærplukkere sanker bær. Stabæks midtbane har samtidig vært nesten like lite utsatt for skader, men det vrimler ikke akkurat av alternativer, skulle noe av de offensive bidragsyterne bli satt ut av spill.

- Vi kan ikke tro at vi alle skal holde oss skadefrie en sesong til, mener Nannskog, som etterlyser en mer offensiv holdning fra Stabæk-ledelsen for å kunne holde tritt med konkurrentene.

Nekter å sette mål
Selv runder han 34 i mai, men på La Manga tirsdag kveld var det ingen ting som tydet på at måltyven har tenkt å ta den noe roligere i år enn de tre foregående sesongene, hvor han har ligget helt i toppen av toppscorerlistene. 65 mål er det blitt på hans 81 kamper for Stabæk, og han akter ikke å stoppe der.

- Det føles bra for egen del nå, og jeg er vel omtrent der jeg var i fjor på denne tiden.

Da ble det 19 mål, men han nekter å sette seg noe konkret mål for 2008-sesongen.

- Det vet du at jeg aldri gjør, smiler svensken lurt.

- Ikke redd for skader
Men selv om han er bekymret for at Stabæk kan merke det hvis klubben for en gangs skyld skulle slite med skader, snakker han ikke for sin syke mor. Måten han spiller på minker sjansene for at noe alvorlig skal skje, hevder Nannskog.

- Jeg spiller på en slik måte at jeg unngår dueller, så skader er ikke noe jeg tenker på.

Dermed burde det være duket for nok et år med mange mål fra Tippeligaens superduo nummer én, Veigar Páll Gunnarsson og Daniel Nannskog.

- Jo da, det ser bra ut i år også, sier islendingen til Nettavisen, etter at duoen besørget alle Stabæks fire scoringer mot russiske Krylya Sovetov.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere