*Nettavisen* Sport.

- Ståle vil hente fra Arsenal og United

Foto: Adam Davy / PA Photos

Sjekk hvem som kan bli løsningen på Wolves' skademareritt.

10.10.12 18:53

En meget solid start på sesongen til tross, Ståle Solbakken og Wolverhampton sliter med skader på mange førstelagsspillere, og kanskje er det bare et tidsspørsmål før en tynn tropp begynner å oppleve slitasje.

Nå innrømmer sjefen på Molineux at han er på utkikk etter nye spillere.

- Vi har gjort litt research og så får vi se denne uka om planene våre lar seg gjøre, sier Solbakken til Mirror.

Og spillerne Wolves-manageren ønsker seg på lån, spiller ikke for småklubber. Til daglig tjener de nemlig til livets opphold i Manchester United og Arsenal.

20 år gamle Robbie Brady skal være svært aktuell for et låneopphold hos ulvene. United-spilleren var sist sesong på lån hos Hull, hvor han imponerte nok til å nå ha blitt en del av Irlands landslag.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Harry Engels / Getty / All Over Press

I tillegg skal Solbakken være på utkikk etter en forsterkning sentralt i banen, og ser her til Arsenal og Emmanuel Frimpong som en mulig løsning.

Frimpong har faktisk vært utlånt til Wolverhampton tidligere, men den gang endte låneoppholdet opp med en skade som har holdt ham ute inntil nylig.

Sistemann på ønskelisten sies å være en gammel Tippeliga-kjenning. Somen Tchoyi ble frigitt av West Bromwich og står dermed fritt til å finne seg en ny klubb.

Wolverhampton har imponert i sesongstarten, og står med 19 poeng etter ti kamper. I helgen sørget en svært sterk borteseier mot Blackburn for å ta Wolves opp på tredjeplass på tabellen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.