*Nettavisen* Sport.

- Start jakten på ny trener

Mini aksepterer løsningen RBK-ledelsen i dag falt ned på, men mener klubben umiddelbart må starte jakten på en ny trener.

01.07.05 17:44

- Om Per Joar Hansen leder laget eller ikke mot Tromsø søndag, tror jeg ikke har noen betydning for utfallet av den kampen. Men etter min mening må Rosenborg nå begynne å se seg om etter en ny trener, sier den tidligere Rosenborg-spilleren som nå er ekspertkommentator i TV 2.

Mini var selv til stede på Lerkendal da Rosenborg ble slått ut av cupen av 1. divisjonslaget Hønefoss torsdag, og innrømmer at kampen var en tankevekker.

- Jeg har stått bak og støttet Perry gjennom hele våren. Men etter kampen i går mener jeg at klubben ikke har noe alternativ, sier Mini, som heller ikke er overrasket over at Nils Arne Eggen tar selvkritikk for sin rolle som konsulent.

- Slik jeg har forstått det, har det vært et problem at bidragene fra Nils har blitt oppfattet mer som kjefting enn konstruktive innspill. Hvis det skulle ha fungert med Nils, måtte han ha vært mer til stede på treningsfeltet. Det er ikke gjort i korte glimt å innprente angrepsmønstre.

Mini aksepterer imidlertid at Per Joar Hansen fortsetter på kort sikt – i mangel på et bedre alternativ.

- Man skal ikke kaste for å kaste. Derfor aksepterer jeg at man bruker tid på å finne en bedre løsning.

- Hvor skal Rosenborg begynne å lete?

- Der har jeg ingen gode forslag. Jeg tror det kunne ha fungert med Nils Arne i en mer aktiv rolle, men det virker jo å være helt uaktuelt.

- Er du en aktuell kandidat?

- He-he, det kunne ha vært artig, men jeg trives for godt i TV 2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.