*Nettavisen* Sport.

- Steffen må gå med på en lønnsavtale

Foto: Getty / All Over Press

RBK vurderer Iversen.

09.02.12 10:48

Trondheim (NTB): Steffen Iversen er frigitt av engelske Crystal Palace. Spissen har tatt kontakt med gamleklubben Rosenborg om et mulig comeback på Lerkendal, skriver Adresseavisen.

- Dette har vært et ikke-tema for oss. Men vi er blitt kontaktet av folk rundt Steffen som har loddet stemningen for en overgang tilbake til Trondheim, sier RBKs sportsdirektør Erik Hoftun til Adresseavisen.

Bekykmret for skadene
Det er spesielt Iversens skadehistorikk som bekymrer RBK.

- Det vi sa, var at Steffen må gå med på en lønnsavtale som er veldig rettet mot hva han presterer, dersom dette i det hele tatt skal opp til vurdering, sier Hoftun.

Iversen uttalte nylig at han ser for seg å ha to år igjen som fotballspiller.

Iversens kontrakt med Crystal Palace ble kansellert i januar etter en høst der spissen bare fikk tre innhopp fra benken for London-klubben. Totalt spilte han 23 kamper for Crystal Palace og scoret to mål.

Klikk på bildet for å forstørre.

Talentfull sønn
Selv om Steffen Iversens karriere synes å være på hell, er det fortsatt mye fotball i familien. Steffens syv år gamle sønn Joey James Iversen, fikk nylig plass på Tottenhams ungdomsakademi.

Guttungen blir sett på som et så stort talent at han får begynne på Spurs-akademiet tre år før tiden. De yngste spillerne på akademiet er rundt ni år.

- I år har de tatt opp seks gutter på Joeys alder. I starten skal de trene en gang i uka på utviklingssenteret, sa mamma Anna Iversen til Adressa tidligere i år.

.Dersom han gjør det godt, kan han rykke opp til akademiet når han blir gammel nok, og signere en kontrakt som Spurs-spiller, fortsetter moren.

Pappa Steffen scoret 36 mål på 143 kamper for White Hart Lane-klubben i perioden 1996 til 2003.

(©NTB/Nettavisen)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag