RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Steffen passer perfekt i Enga

Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
Sist oppdatert:
- Steffen Iversen passer perfekt inn i Vålerengas måte å spille på, sier Kjetil Rekdal, som ikke vil legge om spillet.Nei takk: RBK ville ikke ha Ivers

- Vi spiller enten 4-4-2 eller 4-4-1-1, og det skal vi fortsette med. Vi legger opp til at spissene våre skal være aktive inne i boksen, men av forskjellige grunner har de ikke vært det så langt, sier Kjetil Rekdal til TV 2 Nettavisen.

Håper på stang inn
Han er strålende fornøyd med at Steffen Iversen har valgt Vålerenga i konkurranse med klubber fra Premier League, Bundesliga, Spania og Portugal.

- Vi trenger ikke å endre måten vi spiller på. Steffen passer perfekt inn. Hvis vi bare kan få stang inn i stedet for stang ut nå, så kan det bli bra, mener Rekdal. Han har telt seg fram til 16 stangskudd for Vålerenga hittil i år.

28 år gamle Steffen Iversen blir ikke overraskende Vålerengas best betalte spiller.

Men store deler av lønnen er prestasjonsbasert, påpeker klubbdirektør Kjetil Siem. Lønnen avhenger av antall kamper, hvor mange poeng laget tar når Iversen spiller og flere andre faktorer.

Landslaget viktig
- Det er viktig for oss å få dette løftet. Jeg tror vi kanskje blir møtt på en litt annen måte nå, sier Siem, som mener motstanderlagene hittil har lagt seg svært lavt i kamper mot Vålerenga.

En av Iversens viktigste motiver, var suget etter å spille på landslaget.

- Jeg har lyst til å være med på oppturen i Vålerenga. Jeg tror jeg har større sjanse til landslagsspill her enn i et bunnlag i Premier League. Og i forhold til Rosenborg, er det en større prestasjon å gjøre det bra med Vålerenga, mener Iversen.

Han debuterer for osloklubben torsdag kveld, når Vålerenga møter Drillos på Ullevaal.

Starter mot Brann
Den virkelige debuten kommer mandag, mot Brann i Bergen. Letttrente Iversen føler seg kampklar, og regner med å være i toppform om en uke eller to.

- Formen er ikke så verst. Jeg er jo nygift, så det er blitt lite trening i det siste, men med noen treningsøkter blir det nok bra. Jeg er kampklar, men ikke i toppform.

Rekdal insisterer likevel på å bruke Iversen med én gang.

- Han spiller fra start i Bergen. Det sier seg selv, sier Rekdal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere