RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Steinen var umulig å se

UHELDIG: Mads Østberg lå godt an før uhellet var ute under Rally Polen.
UHELDIG: Mads Østberg lå godt an før uhellet var ute under Rally Polen. (imago / All Over Press)
Mads Østberg krasjet ut av Rally Polen

En kollisjon med en stein førte til at Mads Østberg måtte bryte Rally Polen lørdag. Den samme steinen ga også andre førere store problemer.

Østberg og kartleser Jonas Andersson lå på tredjeplass i rallyet etter den 13. fartsprøven. Da nummer 14 var i gang sa det stopp for østfoldingen.

- Vi var nesten gjennom SS14 da det ble vår tur til å treffe steinen. Den var helt umulig å se og vi ikke ingen forvarsel om at den var der. Resultatet ble at vi fikk slått av et hjul og ødelagt styringen, sier Østberg.

Tidligere hadde også Elfyn Evans, Jari-Matti Latvala, Robert Kubica og Henning Solberg vært borti steinen, uten at det ga dem like store problemer.

Østberg hadde bare ni sekunder opp til annenplass på tidspunktet hvor uhellet skjedde. Om bilen kan kjøre Rally 2 søndag vet ikke nordmannen.

- Når bilen er tilbake på service, kommer teamet til å se på skadene og da avgjøre om det blir Rally 2 i morgen eller ikke, sier Østberg. (©NTB)Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere