RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas / SCANPIX

- Sterkt uenig med Per Joar

Sist oppdatert:
RBK-keeper Espen Johnsen er sterkt uenig med sin nye hovedstrener, Per Joar Hansen.

Hansen ble i går sitert på at han synes Johnsen har en fysikk og en naturlig reaksjonsevne som har ført til at han har fått mye gratis, og at han kanskje har trodd at ting går av seg selv. Det er Johnsen totalt uenig i.

- Siden jeg var 12 år, har jeg på egen hånd trent meg til å bli så sterk og spenstig. Fysikken er der fordi jeg har trent så mye, sier Johnsen til VG.

Han er den første til å ta selvkritikk etter tabbene den siste tiden, og han forstår at det nå blir stilt spørsmål ved prestasjonene hans.

- Dette går bra. Jeg har fått mye skryt i to år, og da tåler jeg å få pepper også. Jeg er landslagskeeper og RBK-keeper, og når jeg gjør avgjørende feil, er det selvsagt greit å få kritikk, sier Johnsen.

Neste Royal League-kamp mot Esbjerg skal Ivar Rønningen vokte Rosenborg-buret. Det var bestemt allerede før onsdag kamp mot grekerne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere