- Sterling kan tjene over en million i uka!

FORLENGER HAN? Etter all sannsynlighet vil Raheem Sterling forlenge med Liverpool i nærmeste fremtid. FOTO: NTB scanpix.

FORLENGER HAN? Etter all sannsynlighet vil Raheem Sterling forlenge med Liverpool i nærmeste fremtid. FOTO: NTB scanpix. Foto: Tim Ireland (Ap)

Liverpool-spilleren nærmer seg drømmekontrakt.

24.02.15 11:03

Raheem Sterling slo for alvor gjennom for Liverpool i fjor og har vært blant Liverpools beste spillere så langt denne sesongen.

Han har til tider herjet så vilt at alle europas toppklubber har vært ute etter den kvikke Liverpool-spilleren.

Det er muligens den smigrende interessen fra blant andre Real Madrid som har fått Sterling til å drøye med å skrive under ny kontrak på Anfield.

Liverpool-fansen begynner nok å se seg lei på stjernflukten. Xabi Alonso, Javier Mascherano, Fernando Torres og ikke minst Luis Suárez er spillere som har forlatt klubben til fordel for interesse fra «større» klubber. I hvert fall sportslig sett.

Nå ser det imidlertid lyst ut for Liverpool-fansen. Den jamaicansk-fødte 20-åringen skal være klar for å skrive under på en ny kontrakt, ifølge Daily Star.


Raheem Sterling. FOTO: NTB scanpix Foto: Nick Potts (Pa Photos)Det ryktes at Sterling har avslått tilbudet om 70.000 pund i uka (cirka 850.000 kroner) og at hans nye kontrakt strekker seg opp mot 100.000 pund i uka (cirka 1,2 millioner kroner) skal vi tro ESPN.

- Vi jobber med det, og forhåpentligvis finner vi en løsning snart, sier Sterling til Daily Star.

Sånn som fotballen har blitt, så er ikke 1,2 milloner noe man sperrer øynene opp for lenger, men når du er 20 år bør det være mer enn greit.

Brendan Rodgers har flere ganger uttrykt sin oppgitthet over Sterlings nøling med å skrive under på ny kontrakt.

- Jeg aner ikke hva som er greia med Raheem, han har blitt tilbudt en fantastisk kontrakt. Han er er fortsatt ung og utvikler seg, det ser heldigvis ut som han kommer til å representere Liverpool i mange år fremover nå, sa Rodgers i et intervju med Sky Sports etter 2-0-seieren mot Southampton på søndag.

Det er kanskje den seieren som gjør at det nå ser ut til å gå i orden med ny kontrakt for 20-åringen.

Liverpool vant den meget viktige kampen mot Southampton og er nå bare poenget bak «The Saints » og to poeng bak Manchester United som ligger på fjerdeplassen som gir Champions League-spill.

- Vi visste vi var topp fire-materiale, sa Sterling etter kampen.

Sterling har scoret seks seriemål så langt denne sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.