RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Stjernen-tap svir ekstra

Sist oppdatert:
- Det er ingenting som svir mer enn å tape mot Stjernen, humrer Spartas keeper Arne Villy Skrøder til TV 2 Nettavisen etter 0-2-nederlaget i Stjernehallen torsdag kveld.

STJERNEN - SPARTA 2-0: Ondrej Steiner og Pavol Zubek scoret målene som sikret Stjernen seieren og fremdeles tabelltopp i eliteserien. Stjernen topper nå tabellen med 24 poeng. Trondheim er nummer to med 21.

Les alt om UPC-ligaen her

- Stjernen har et kjempelag på gang, med flere gode spillere i alle rekker. De er vel tippet i toppen, men kampen i dag var svært jevnspilt. Ikke minst burde vi ha scoret like mange mål som Stjernen. Derfor er det ekstra bittert å tape, sier en skuffet Sparta-keeper Arne Villy Skrøder til TV 2 Nettavisen like etter kampen.

Svir ekstra
At det ble tap i lokalderby, var enda tungere å svelge for Spartas sisteskanse.

- Det er alltid kjedelig å tape. Men å tape mot Stjernen, svir alltid ekstra mye. Det er lokalderby, og mye prestisje på spill, sier Arne Villy Skrøder.

2300 tilskuere hadde tatt turen til Stjernenhallen for å få med seg oppgjøret mellom naborivalene torsdag kveld.

- Det var en kjempestemning på tribunen, nesten ikke en plass ledig. Oppgjøret ble svært intenst og tøft, med harde dueller og flere flotte kombinasjoner fra begge lag. Jeg tror nok publikum var fornøyd, fastslår Skrøder.

Spartas beste
Arne Villy Skrøder var en av Spartas aller beste spillere i oppgjøret. Keeperen leverte flere strålende redninger.

- Jeg har vel 22 redninger eller noe sånt, og slipper inn bare to mål. Men disse hadde jeg ikke muligheten til å ta. Pucken kom altfor raskt på meg, innrømmer Sparta-keeperen.

- Bare så synd at vi ikke klarer å score mot Stjernen. Vi hadde flere kjempesjanser i kampen, men vi har dessverreslitt med effektiviteten hele sesongen. Det er mye av årsaken til at vi ligger der vi gjør på tabellen. Det har gått for mye i bølgedaler. Mot Storhamar i sist kamp var scoret vi på sjansene, mot Stjernen gjorde vi det ikke, konstater Arne Villy Skrøder.

Frykter ikke Smith
Nå venter et nytt topplag i neste runde på Sparta. Trondheim - med den fryktede toppscoreren Nick Smith på isen.

- Nick Smith er en kjempegod spiller, som scorer en masse mål. Men jeg frykter ham ikke - det kan du ikke gjøre når du spiller ishockey på toppnivå. Spiller vi som vi gjorde mot Stjernen i dag, og scorer på sjansene, har jeg veldig stor tro på at vi kan vinne over Trondheim, mener Arne Villy Skrøder.

I den andre kampen i eliteserien i ishockey torsdag kveld vant Frisk/Asker 2-1 etter straffer mot Storhamar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere