RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Stolt av guttene

Sist oppdatert:
OBERSTDORF (TV 2 Nettavisen): Hopptrener Mika Kojonkoski var stolt av sine hoppere etter bronsen i lagkonkurransen i den store bakken.

Østerrike, Finland og Norge var i en særklasse - der nordmennene trakk det korteste strået. Det skilte over 100 poeng fra Norge og ned til Slovenia på 4. plass.

- Det ble en tøff konkurranse, der det var tre land som var langt foran. Men jeg er stolt av guttene.

Stor seier
- Dette var en stor seier for oss, når man tenker på alle de problemene vi har vært igjennom. Det er sterkt å utfordre både Østerrike og Finland. Vi hadde jo håpet på gull, men er glad for bronsen, sier trener Mika Kojonkoski til TV 2 Nettavisen.

Han trekker fram at det ikke var noen av hans hoppere som hoppet dårlig.


Vanskelige forhold
- Sigurd (Pettersen) hadde veldig vanskelige forhold i det første hoppet. Han ble holdt igjen på toppen, da vinden på kulen oversteg 3,5 sekundmeter. På hoppet var det 4,0 sekundmeter - som var tillatt.

- Når han kom ut fra hoppet var det omtrent som å møte en vegg - og nede i bakken var det helt dødt. Men jeg vil ikke fokusere på det. Det var like forhold for alle lagene, fastslår Kojonkoski videre.

Nå satser laget videre mot de siste rennene i verdenscupen. Ikke minst skiflygingen i Planica.

Gode rapporter
- Rapportene hjemmefra sier også at Tommy (Ingebrigtsen) og Henning (Stensrud) viser veldig gode tendenser. Så vi står sterkt som lag nå.

- Blir det verdensrekord i Planica?

- Det er jo avhengig av forholdende det. Blir det vind i mot, så kan det fort bli det, sier Kojonkoski til TV 2 Nettavisen.

Matti Hautamäki holder verdensrekorden med 231 meter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere