- Storhamar er sjanseløse

- Jeg tror Storhamar er sjanseløse hvis vi spiller like bra i resten av finalene som vi gjorde nå, sa Vålerenga-kaptein Vegar Barlie etter utklassingen på Hamar torsdag kveld.

18.03.04 21:56

Kampfakta og lagoppstillinger finner du her.

STORHAMAR – VÅLERENGA 0-4: Lars Erik Lund satte inn 1-0 til Vålerenga etter bare 3.58 i første periode. Landslagsbacken utnyttet at Storhamar-keeper Jonas Norgren var ute av posisjon, og feide pucken i mål med et håndleddskudd.

Joakim Backlund økte til 2-0 midtveis i andre periode, mens kaptein Vegar Barlie punkterte kampen da han satte inn 3-0 drøye seks minutter inn i tredje periode.

Stor forskjell
- Jeg brøt et oppspill i midtsonen og hentet pucken ved vantet før jeg skjøt fra droppunktet, omtrent, og den gikk under Jonas Norgren, forteller Barlie til TV 2 Nettavisen. Verken backspillet eller keeperspillet til Storhamar imponerte ved dette tilfellet.

- Det var sinnssykt deilig. Det er stor forskjell på 1-1 og 0-2. Men det er ny match igjen i morgen, nå gjelder det å nullstille, understreker han.

- Kan Storhamar slå dere om dere spiller like bra i morgen?

- Nei, det tror jeg ikke. Men vi må ikke bli for oppesen her. Storhamar kan komme tilbake. Men hvis vi spiller som dette i morgen også, skal de spille jævlig bra for å slå oss, tror Barlie.

Overkjøring
Det ble en langt mer åpen og fysisk match i Hamar OL-amfi enn det var på Jordal. Dommer Tor Olav Johnsen idømte 28 utvisninger, de fleste for roughing. Men kampen var likevel ikke spesielt stygg.

- Det var rett og slett overkjøring i perioder, forteller Bård Sørlie til TV 2 Nettavisen. Backen er slått ut av spill på grunn av hjernerystelse, og så matchen fra tribuneplass.

Kampens siste mål var også det vakreste. Patric Englund og Tommy Marthinsen kom i en to-mot-én-situasjon, som endte med at Englund scoret med et direkteskudd på pasning fra Marthinsen.

4-0-seieren til Vålerenga sørget for at det nå står 1-1 i kamper i best-av-sju-serien. Neste match spilles i Jordal Amfi fredag kveld.

Storhamar - Vålerenga 0-4 (SLUTT)
3.58: 0-1 Lars Erik Lund (Erik Ryman)
33.55: 0-2 Joakim Backlund (Ørjan Nilsson)
46.18: 0-3 Vegard Barlie
53.48: 0-4 Patric Englund (Tommy Marthinsen)

Skuddstatistikk:
3. periode: 2-9
2. periode: 8-9
1. periode: 6-11

Keepere: Jonas Norgren (Storhamar) og Tommy Lund (Vålerenga)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.